Publicitat
Política · 12 de Desembre de 2018. 18:37h.

Un membre del Poder Judicial augura morts a Catalunya

José María Macías Castaño afirma que “en un moment o altre succeirà alguna cosa irreparable”

Un membre del Poder Judicial augura morts a Catalunya

Manifestació dels CDR a les portes del Parlament, en una imatge d'arxiu

Un vocal del Consell General del Poder Judicial, José María Macías Castaño, preveu que el procés causarà morts a Catalunya. “Dono ja per fet que en un moment o altre passarà alguna cosa irreparable” afirma en un article publicat aquest dimecres a 'El Espanyol', on afegeix que “l’irreparable, el primer mort, serà útil per a algú, o almenys això pretendrà aquest algú”.

Macías Castaño considera que “ocasions s'estan donant cada vegada més” perquè es registri la primera víctima mortal com a conseqüència del procés independentista. El membre del poder judicial es pregunta qui serà “el primer mort útil: un jutge o un fiscal que tinguin un mal ensopegada amb un descerebrat?, un manifestant o un transeünt que es trobin amb els amos del carrer?, o serà un soldat de la nova pàtria que es deixi convèncer pels irresponsables que ho animen?”.

El vocal del Consell General del Poder Judicial, que va ser proposat per CiU al 2013, assegura que el Govern va donar el primer pas de la via eslovena l'any passat, quan el “Parlament va declarar unilateralment la independència i tot seguit va suspendre els seus efectes per negociar”. “Després, va començar la guerra” rebla, en referència a al conflicte armat conegut com la guerra dels Deu Dies.

“La via eslovena exigiria substituir la violència de l'exèrcit eslovè, inexistent a Catalunya, que no compta amb més personal armat que els Mossos d'Esquadra, per un altre tipus de violència, durant molt més temps i amb bastants més morts”, conclou Macias Castaño.

macias.jpg

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#9 Neferu, Barcelona, 13/12/2018 - 16:58

Pues no sería nada extraño dada la virulencia de los adoctrinados que ya no son capaces de controlar ni sus propios padres putativos: Fuigdemont, Torra, mas, L'ANC, Ómnium....porque se les han ido de las manos. Han criado cuervos y éstos están dispuestos a sacarles los ojos a quien intente pararlos.

#8 gurguri, barcelona, 13/12/2018 - 12:19

ESte señor no anda desencaminado. TORRA y el capital catalan que los subvenciona, quieren cuanto peor mejor,Les va vien que apliquen el 155 o que haya victimas.Es la escusa para implementar la República con jueces nombrados por ellos.

#7 botifler1914, Sinitaca, 13/12/2018 - 10:45

No deseo la muerte a nadie, pero los granos de pus se revientan o nunca se curan.

#6 Neus V., Barcelona, 13/12/2018 - 08:51

Fins que no hi hagi sentencies dures i severes, fins que no es caçin els fugitius que son els que mes anys de presó haurien de tenir, fins que no es desinfecti de dalt a baix tv3 i fins que els moSSos no quedin integrats dins la GlCivil i treure les atribucions de l'ordre public als sediciosos qualsevol cosa pot passar perque ells ho provocaran

#5 Juanfran, Granollers, 12/12/2018 - 23:52

El subconsciente le ha jugado una mala pasada a este individuo del CGPJ, son tantas las ganas que tiene de que haya un muerto que no se puede contener, pues no!! por mucho que le pueda gustar eso a él, todos los catalanes de bien de cualquier ideología politica deben trabajar para que sea todo lo contrario y dejar a esos "radicales" en la cuneta.

#5.1 opinador, Barcelona, 13/12/2018 - 08:05

pues primero habría que dejar a Torra, Puigdemont, Sanchez,... en la cuneta que son los que están radicalizando la situación al máximo para obtener réditos