Publicitat
Política · 24 de Maig de 2014. 14:52h.

Un menor va participar en l’agressió al PP

Acusat d’un delicte d’atemptat a l’autoritat, danys i desordres públics

Un menor va participar en l’agressió al PP

Una imatge de l'atac al cotxe de Sánchez-Camacho i Montoro

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta nit a una segona persona, un menor d’edat, en relació a l’atac que va patir el passat dimecres el cotxe on viatjava el ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro i la presidenta del Partit Popular de Catalunya (PPC), Alicia Sánchez-Camacho.

El menor hauria comès presumptament un delicte d’atemptat a l’autoritat, als agents de l’autoritat, danys i desordres públics, segons han comunicat els Mossos d’Esquadra. També s'han imputat dues persones, una per resistència i l’altre per atemptat a l’autoritat i desordres públics.
 
Els fets es van produir el dia 21 a la sortida d’un acte electoral del PPC celebrat a Vilanova i la Geltrú (El Garraf), quan el vehicle de Sánchez-Camacho i Montoro va ser atacat i colpejat amb diversos objectes per un grup de manifestants. Per aquests aldarulls la policia catalana ja va detenir a una persona que ahir va quedar en llibertat provisional, decretada pel jutjat de guàrdia de Vilanova.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#10 Tirant, bcn, 25/05/2014 - 14:58

Això que sigui un menor fanatitzat no és estrany ni casual a la Catalunya d'avui: és la conseqüència d'anys i anys d'inculcar el menyspreu i l'odi a tot el espanyol que es practica a les escoles catalanes ... Així de simple i clar.

#9 Papaluna, Barcelona, 24/05/2014 - 19:29

Aquest està dins de l'ou de serp'de l'odi i de la confrontació; es un futur assassí que pot portar-nos a un enfrontament civil violent. Canalla com aquesta han mamat immersió total, propaganda xenòfoba anti espanyola i contra el PP (i CiU hi va de la mà a les europees!). Que pagui el que ha fet.

#9.1 Josep, Barcelona, 24/05/2014 - 20:57

vols dir els que van atacar Blanquerna i després van campar tan feliços per Barcelona el dia de la Hispanidad o es van presentar a les eleccions. Vols dir España 2000 a València que pega i assassina gent i després són regidors. Aquests ja t´estan bé a tu i al Ministro de Interior.

#8 fideli, rdnes, 24/05/2014 - 18:46

l'únic que es veu que agredeix és el cotxe i el pallús que surt com si perseguís a la seva dona fotent-li banyes...

#8.1 Ernesto, Vilassar, 25/05/2014 - 02:04

Pues yo hubiese abierto las cuatro puertas, el maletero y el portón de atrás para defenderme de estos maleantes.

Un 10 para el segurata.

#7 fideli, rdnes, 24/05/2014 - 18:45

i el ministre, quan el detenen?

#6 Jordi, vilanova i la geltru, 24/05/2014 - 18:35

El cotxe de'n Montoro no va fer cas de la polícia i va tirar per un camí que no portava enlloc. Si hagués seguit el camí normal, l'haguéssin xiulat i ja està. Va preferir anar cap al Monument a Macià en zona de vianants... Els manifestants eren de la PAH i de grups anarquistes minoritaris en un 95%