Publicitat
Política · 27 de Febrer de 2014. 19:20h.

Un mes sense sancions

El PSC no sap com 'castigar' els crítics sense caure a quarta força política

Un mes sense sancions

Joan Ignasi Elena, amb Jordi Terrades, en un sofà del Parlament

El PSC encara no ha decidit què fer amb els tres diputats crítics –Joan Ignasi Elena, Marina Geli i Núria Ventura- que el passat 16 de gener van trencar la disciplina de vot al Parlament. Tot i les reiterades 'amenaces' d'expulsió del partit, més d'un mes després no s'ha fixat cap determinació al respecte. I és que sense aquests tres diputats el partit podria veure's relegat a la quarta força política.

La Comissió de Garanties del PSC, presidida per Joan Torres, en efecte, és qui té l'última paraula sobre les mesures a prendre amb els crítics. La decisió, però, no ha arribat encara trenta dies després que els díscols votessin a favor de portar la consulta al Congrés.

Així, no hi ha a hores d'ara una sanció definitiva. Sí que, des del passat 20 de gener, Elena, Geli i Ventura han estat suspesos dels seus càrrecs a l'Executiva i el Consell Nacional. També, un dia després, el 21 de gener, el grup del PSC al Parlament va decidir deixar-los també sense els seus càrrecs parlamentaris.

L'endemà, a més, van quedar fora de la reunió del grup i els varen relegar al 'galliner' de l'hemicicle, a la penúltima filera, apartats del grup socialista i al costat dels diputats de Ciutadans. Els tres diputats se'n van assabentar abans de l'inici del ple.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 spanish, Madrid, 28/02/2014 - 09:47

es igual a assumir el risc d´haver-los possat a les llistes totoal queden 7 mesos per les elccions

#3 Kropotkin, Vic, 28/02/2014 - 08:41

Lo mejor para los criticos y para su salud seria que los pusiesen a dieta. Vivirían unos 20 años mas...

#2 ALVARO i els Crítics, Bcn Española, 27/02/2014 - 21:04

Necesitamos a Roky, a Cleant Easwood, a Terminator, al Sargento Hartman, a Rambo, al Ejército Español y a todo hombre o mujer de buena voluntad que desfile y entre por la Diagonal cuanto antes.

#¿DesfilamosJuntos?

#1 MG, Girona, 27/02/2014 - 20:37

No cal que s'hi encaparrin.
El lloc de quarta força política el tenen assegurat, i al pas que anem, ves que no siguin la cinquena o la sisena.