Publicitat
Política · 4 de Gener de 2016. 09:24h.

Un militant de CDC li diu "puta traïdora" a una diputada de la CUP

Joan Guirado li demana després disculpes

Un militant de CDC li diu "puta traïdora" a una diputada de la CUP

Piulada de Joan Guirado

El periodista i militant de CDC, Joan Guirado, va fer una piulada titllant de “puta traïdora” la diputada de la CUP, Anna Gabriel, un comentari que posteriorment va esborrar del seu compte personal i pel qual va demanar disculpes. Guirado va participar en el congrés de CDC de Reus el 2012 i havia estat cap de premsa de Pere Macias. Fonts oficials de CDC han aclarit a e-notícies que “fa tres anys que no té cap relació contractual amb nosaltres”.

 

“Anna Gabriel, et demano disculpes per un tuit ofensiu, a la fotografia sortint de la reunió, que no m'ha semblat apropiada. Em sap molt greu”, va escriure a twitter. “He de demanar disculpes per un tuit amb una paraula no afortunada, que no pretenia, tenir cap connotació, sexista. Em sap molt greu”, va afegir.

 

Guirado, membre de la direcció dels joves de la UGT (Avalot), ha dimitit dels seus càrrecs “per no haver estat a l'altura”. Per altra banda, el periodista també era columnista de 'El Periódico de Catalunya', una tasca que també abandonarà “per respecte” i per evitar que es relacioni la seva piulada amb el diari.  

Piulada de Joan Guirado

Publicitat
Publicitat

73 Comentaris

Publicitat
#60 Oriol2, BCN, 08/01/2016 - 01:01

Li diu "puta", però després aclareix que no ho deia amb cap mena de connotació sexista. Així ens quedem tots tranquils. eh? "Ja sé que t'he dit puta, reina, però no et preocupis que t'ho he dit sense connotacions sexistes". Tots plegats no semblem més tontos perquè no ens entrenem.

#59 Bye Bye Procés....The process is DEAD!!!!!, Vic, 06/01/2016 - 11:37

un procés en positiu!!!!! jajajajaja indepes, cada día que passa foteu més pena. Una cosa és creare's les pròpies mentides (mes propia de nens que d'adults), pero ara que les coses no son com el paradís a la terra que pronosticàven alguns i algunos vividos/res del règim, ara us pose a insultar Penós

#58 SIERRA00, BARCELONA, 05/01/2016 - 22:45

¿Se puede saber, cretino Guiradó, quien te ha dado derecho a insultar tan gravemente a las señoras putas al compararlas con "eso"?

#57 Jaume, Llavaneras, 05/01/2016 - 20:42

L'Ana Gabriel es pensa que els seus pensaments revolucionaris, anarquistes, feministes i anti-sistema són compartits per la majoria i es al contrari. Catalunya es un poble prósper, emprenedor i plé de talent amb gent amb ganes de treballar. Aquets de la CUP només volen parar la ma sense fer res.

#57.1 Cotorruela, Barcelona, 06/01/2016 - 08:10

Tu lo sabes bien porque estás en el machito, muchachote de la Administración. Ya que presupones yo también: en tu población no hay pobres, ni ocupados ni desempleados, ni problemas sociales, gozáis de buena salud física y mental y por descontado todo el mundo trabaja en el sector privado.

#56 Raimon, Valls, 05/01/2016 - 15:46

cualquier miembro de las organizaciones donde milita o de su círculo familiar o de amistades. Espero que mi disculpa, si es que me atribuye algo de lo que estoy muy arrepentido, le valga. Mil y una vez perdón.