Publicitat
Política · 23 de Març de 2020. 20:54h.

Un militant del PDECAT amenaça amb escopir

“A la cara de colons catalans i traïdors”

Un militant del PDECAT amenaça amb escopir

Mark Serra, amb Carles Puigdemont, en una imatge del seu Facebook

L'activista independentista Mark Serra, del PDECAT, ha amenaçat amb contagiar el coronavirus a “traïdors” i “colons catalans” en cas de contraure la malaltia. Així ho ha manifestat en una piulada al seu compte de twitter, on també ha responsabilitzat a l'Estat espanyol de la situació pandèmica que es viu a Catalunya.

“Si em contagio aniré a escopir a la cara a colons catalans i traïdors als que tinc ganes des de fa temps i són tan culpables d’aquesta situació com Espanya. No em quedarà saliva”, ha assegurat a la xarxa social. Serra ha afegit que “si els passa alguna cosa a la meva família no descansaré fins que ho paguin per còmplices d’assassinat”, en al·lusió al Govern central.

L'activista, a més, ha fet una altra piulada en la que qualifica l'Executiu espanyol de “govern criminal” per no atendre la petició de confinament del Govern de la Generalitat. “Quinze dies implorant al govern criminal de Madrid que ens deixin viure. Quinze dies! Quanta gent s’ha infectat, mort o morirà en quinze dies, en els que cada segon compta?”, ha piulat.

serra1.jpg

serra2.jpg

Publicitat
Publicitat

62 Comentaris

Publicitat
#67 Sapastre Tractorianu, Can Pujol i fills, 05/09/2020 - 21:15

El representante de Marruecos en Catadisney , al servicio de romper España y llenar Tractoria de musulmanes. Un crack.

#66 Victor, Barna, 28/03/2020 - 11:18

Ni caso estos tipejos se ponen a llorar a la primera de cambio. Son muy cobardes ...

#65 Sergi Sergio, Barcelona, 24/03/2020 - 19:17

Si el PDCAT fuese un partido normal este sujeto ya estaria expulsado fulminantemente, pero ya les va bien que esta especie de psicopatas vayan sembrando el odio por todas partes, forman parte del equipo y hacen su trabajo.

#64 Albert Escarré Puig, Barcelona, 24/03/2020 - 17:36

#64

Mark haces una cara de virus de calibre superior al coronavirus. Te voy a pedir un favor, ven , visíta a los de Igualada, te acercas al Hospital, ESCUPES en cada uno de los cuatro puntos cardinales del edificio, y el coronavirus , huirá de Igualada ,como alma lleva el diablo. Eres en SUPRAVIRUS, para nuestra pacífica convivencia.

#63 Pere, Barcelona, 24/03/2020 - 14:37

Tienes madre Marc ????