Publicitat
Política · 6 de Maig de 2019. 21:12h.

Un mosso diu que Espanya és "imperialista"

També que l'Estat espanyol és com Cambodja

Roger Heredia, mosso i tertulià del 'Tot es mou' de TV3 ha afirmat aquest dilluns que Espanya és "imperialista" i ho ha equiparat amb "Cambodja". Durant la intervenció de Roger Montañola en la que manifestava que no es pot assimilar Espanya amb Somàlia, Heredia ha interpel·lat Montañola i li ha etzibat: "amb Cambodja, amb Cambodja".

L'agent també ha corregit Montañola quan aquest defensava que, "l'Estat té una manifesta incomprensió de la seva diversitat territorial" afirmant que "és imperialista".

-Heredia: Que hi ha una vulneració de drets, és evident. Hi ha un senyor que es diu Martin Villa, un torturador, que la justícia espanyola li posa impediments a la justícia argentina per ser extradit. És perfecte que es puguin escollir a Europa presos polítics. El que permet la democràcia espanyola és que hi hagi presos polítics i exiliats passats vuitanta anys de la Guerra civil i això és molt greu. Tinc la sensació que la perpetuació del franquisme és evident. I la vulneració de drets i llibertats és evident.

-Montañola: Jo crec que tot té matisos. L'Estat té una manifesta dificultat de comprensió de la seva diversitat territorial, de negar la pluralitat.

-Heredia: És imperialista.

-Montañola: Però de reconèixer aquest dèficit a assimilar Espanya amb Somàlia, doncs no.

-Heredia: Amb Cambodja, amb Cambodja.

-Montañola: Amb Cambodja tampoc. Tu creus que Pedro Sánchez és un antidemòcrata? Fem una utilització de les paraules sobre la ciutadania una concepció revolucionària, però quan sortim d'aquí, no passa. Perquè la gent fa vida normal. Potser ens hauríem de plantejar la necessitat d'arribar a un acord, però evidentment amb una societat dividida els acords s'han de forjar cedint.

Publicitat
Publicitat

56 Comentaris

Publicitat
#47 Petardazho, San Bernardico, 09/05/2019 - 16:29

¿Pero este analfabeto e indocumentado quien es? Pero ha estudiado el bachiller? A lo mejor ni lo tiene.

#46 pepe, andorra, 08/05/2019 - 14:35

gracias por la informacion, pero es q lo digan en la tele separata los separatas, aunque sea con mi dinero, me importa un huevo, en la tele separata dicen barbaridades hace años, la noticia seria lo contrario. Eso si, coherencia nula, pq lo mas imperialista q hay hoy en España es la actitud imperialista q tienen en Baleares y Valencia.

#45 Funcional, bcn, 07/05/2019 - 21:02

Que se ha hecho en estos años de democracia para que un "Heredia", piense y diga, lo que piensa y dice este mozo?
Creerse de veras que el se ha criado en algun sitio que no es España, es muy propio de menguados mentales.

#44 Alex, BCN, 07/05/2019 - 20:44

Este especimen debe ser el amante del mosso Don Aire.

jajajajajajaja

#43 Sensatezypragmatismo , Barcelona, 07/05/2019 - 19:03

No creo q las declaraciones insensatas del mosso lleven a un camino viable pero demuestra q hay mucha desinformacion y que hay un tema pendiente en nuestra Constitucion. Creo q la Constitucion necesita unos retoques urgentes y dolorosos en el tema de las nacionalidades