Política · 7 de Desembre de 2021. 08:56h.

Un mosso li diu “neofeixista colona” a una diputada del PP

Alejandro Fernández replica que ”quan et toqui respondre davant de la justícia tornaràs a ser Heidi”

Un mosso li diu “neofeixista colona” a una diputada del PP

El mosso Albert Donaire, en una piulada a twitter, ha titllat de “neofeixista colona” a la diputada del PP, Lorena Roldán, després que aquesta critiqués la seva proposta de deixar “sol a classe” el nen que va sol·licitar classes en castellà.

“Els pares de la resta de famílies haurien de deixar al nen d'aquesta família sol a classe. Els nens no tornen a classe fins que això no s'arregli. I això, a cada lloc on passi”, ha escrit Donaire, a més d’afegir que “aquest nen s'ha de trobar absolutament sol a classe".

“Ningú a l’escola i el poble mobilitzat i dient prou a les imposicions d’un Estat i una justícia que només fan que demostrar que tenen un objectiu: uniformització a la castellana de la península ibèrica i genocidi cultural i identitari de la resta de nacions”, ha reclamat.

El també ex candidat de Junts ha proposat “formem la gent en tornar els cops i no en ‘som gent de pau’. Tanta pau que ens prenen per idiotes i ens fan el que volen”.

“Parem el peus a aquest Estat psicòpata i genocida abans que no sigui massa tard. Prou de cedir davant quatre famílies colones que no fan més que mostrar el seu menyspreu a la nostra llengua”, ha sentenciat.

La diputada del PP, Lorena Roldán, ha lamentat al respecte que “aquest individu, hispanòfob, sectari radical i candidat de Junts a les últimes eleccions, demana assenyalar i aïllar un nen petit. Després vindrà @JosepGCambray a dir-me que no hi ha cap problema amb la llengua i que menteixo. Llegeixi els tuits i atreveixi's a justificar-los si pot”.“Ja tinc a la neofeixista colona @Lroldansu assenyalant-me a les xarxes socials per defensar allò que ells volen destruir: la llengua. El següent serà posar-nos en un camp de concentració a tots els que defensem aturar la seva minorització i genocidi cultural. #CiudaNazis”, ha replicat Donaire al respecte.

Això ha provocat la intervenció del líder del PPC, Alejandro Fernández: “A més de covard, masclista. Curiós que només contestis així a dones...o no tan curiós. Quan et toqui respondre davant de la justícia, tornaràs a ser Heidi, que ja et coneixem”.

Publicitat
Publicitat

58 Comentaris

Publicitat
#55 Joaquim Moriscot Bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 09/12/2021 - 12:50

La pol·larització de la política catalana s'està reflectint en els carrers, fa por.

#54 bejota, bcn, 09/12/2021 - 12:23

PERE ARAGONÉS:"LOS QUE RECHAZAN LA REPUBLICA CATALANA ,QUE SEPAN QUE LA R.C. NUNCA LES RECHAZARÁ." NO SE PUEDE SER MÁS CÍNICO.USTED Y CUALQUIER OBSERVADOR SABE QUE HAY UN ACUERDO NO ESCRITO PARA MARGINAR (O IGNORAR) A LOS QUE NO PERTENECEN A SU TRIBU EN EL MEJOR DE LOS ESCENARIOS.PREGUNTADLE QUÉ ES UN FACHA...

#53 Pere LLimonera i Citronell, Bruselas, 08/12/2021 - 22:27

A Donaire la ha dado un aire... La Tramontana, debe haber sido...

#52 Kropotkin, Bic, 08/12/2021 - 19:18

Guardia Civil: El honor como divisa.
Mossos: El deshonor como divisa.
Jua, jua, jua,...

#50 bejota, bcn, 08/12/2021 - 16:36

PERE ARAGONÉS:"LOS QUE RECHAZAN LA REPUBLICA CATALANA ,QUE SEPAN QUE LA R.C. NUNCA LES RECHAZARÁ." NO SE PUEDE SER MÁS CÍNICO.USTED Y CUALQUIER OBSERVADOR SABE QUE HAY UN ACUERDO NO ESCRITO PARA MARGINAR (O IGNORAR) A LOS QUE NO PERTENECEN A SU TRIBU EN EL MEJOR DE LOS ESCENARIOS;EN EL PEOR , EL LINCHAMIENTO ESTA GARANTIZADO .