Publicitat
Política · 11 de Gener de 2021. 18:06h.

Un mosso participa en un acte polític de JxCat

Albert Donaire intervé en la “jornada de treball” dels candidats malgrat estar de baixa

Un mosso participa en un acte polític de JxCat

El mosso d'esquadra i activista independentista Albert Donaire, que va de número 39 per Barcelona a les llistes de JxCat, ha participat en l'acte telemàtic de la “jornada de treball” dels candidats de JxCat malgrat estar de baixa.

Donaire ha publicat una piulada en la qual es mostra participant en l'acte conjuntament amb la resta de candidats destacant que seguia "la intervenció de la candidata Laura Borràs i del president Puigdemont".

"Clausura de la jornada de treball dels candidats de JxCat de cara a les eleccions del 14-F al Parlament. Seguint la intervenció de la candidata i del president Puigdemont" ha escrit l'activista independentista, adjuntant una fotografia al missatge.El fet que Donaire estigui de baixa o la mitja dotzena d'expedients que acumula per la seva activitat política a les xarxes socials no han impedit que vagi a les llistes d'un partit polític ni que participi com a membre de la llista als actes del JxCat.

Els diferents expedients disciplinaris que Donaire té sumen un any i un dia de suspensió per diferents sancions, mentre que d'altres dos expedients estan a l'espera de resolució. Donaire, però, no n'ha complert cap perquè està de baixa i segueix la seva activitat política.

Donaire està expedientat per escriure afirmacions "contra l'Administració de Justícia", "contra el Govern de la Nació" o "contra polítics i membres de l'Administració de Justícia", així com haver-se "manifestat contra el compliment de les lleis i a favor de la desobediència de l'ordenament jurídic", tal com mostren documents d'Afers Interns de Mossos d'Esquadra. L'agent indepe també té un expedient on se'l sanciona per "identificar de manera pública el nom i cognom i l'opinió política de la caporal Inmaculada Alcolea".

 

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#14 JM, Barcelona, 13/01/2021 - 22:15

Un Mosso en las listas de un partido? Eso no está prohibido?

#13 manu21, DIJON FRANCE, 12/01/2021 - 17:59

Albert Donaire, estos sólo un pobre tipo nunca podría haber estado en un país democrático en funciones de la justicia o podría haber tenido un buen navegador en la Stasi la policía comunista del este mientras que Cataluña no tiene nada de democrático sino más bien de una dictadura pudo ser la policía de ésta Este tipo es una vergüenza

#12 Sergi Sergio, Barcelona, 12/01/2021 - 13:24

Lo primero, lo imprescindible es expulsarlo del cuerpo, que aun siga ahi es una vergüenza para el cuerpo de policia de los Mossos, luego que se dedique a la politica o a lo que le de la gana.

#11 Adrián, Barcelona, 12/01/2021 - 12:52

Como suele decirse, "el que vale, vale y el que no para político catalán"...

#10 Kropotkin, Bic, 12/01/2021 - 09:22

También los ineptos tienen derecho a reunirse... Jua, jua, jua,...