Política · 17 de Juliol de 2019. 09:17h.

Un mosso també acusa l’Estat

Albert Donaire afirma que “estava al darrera” dels atemptats

El coordinador dels Mossos d’Esquadra per la República, Albert Donaire, afirma que hi ha “coses que ens porten a pensar cada vegada més que l’Estat estava al darrere d’aquest atemptat i que en tenia coneixement”. “Potser per això fiquen totes les traves que poden a les comissions d’investigació”, considera en un vídeo publicat aquest dimarts al seu compte de Youtube.

“De l’Estat espanyol en podem esperar de tot”, assegura Donaire, després d’argumentar que l’1 d’octubre van enviar “terroristes uniformats” a Catalunya per “aconseguir que els catalans no votessin i evitar un referèndum d’independència”. El coordinadors dels Mossos d’Esquadra per la República també al·lega que l’exministre d’Afers Exteriors, José Manuel Margallo, va dir que “a partir de la segona quinze d’agost passarien coses”.

Donaire afegeix que “a un poble com l’espanyol li preocupa més qualsevol altra cosa que el terrorisme d’Estat”. “Potser per això també esteu amagant tot el que va passar a Ripoll, perquè us estan deixant en evidència cada vegada més. Les proves tiren cap a una banda”, sentencia.

Publicitat
Publicitat

83 Comentaris

Publicitat
#62 Galba, Barcelona, 21/07/2019 - 10:32

Un mosso que dijo una verdad como un templo ("la república no existe") en el ostracismo y vilipendiado. Mientas, a este mosso, personajillo irrelevante, pero palmero del procés, le darán la Creu de Sant Jordi. Al tiempo, se admiten apuestas.

#61 Vlac, Barcelona, 19/07/2019 - 22:01

Cuando la Juez fue al chalet de Alcanar y dijo que eso era un laboratorio de fabricación de explosivos, los de la Genestapo dijeron: Señoría no exagere.... ¿ Quien estaba detrás de los atentados ?....

#60 Pepe, Alacant, 18/07/2019 - 11:21

Donarie deduce, imagina, y calumnia, pero no aporta pruebas válidas ante un tribunal, que indiquen que el gobierno español planeó, o consintió a sabiendas, el atentado. Su verdad se reduce al calumnia que algo queda.

#59 La solució, Chez Titole, 18/07/2019 - 11:19

Potser ja existeix alguna llei en aquesta direcció, pero no es deu aplicar. Quan algú declara publicament contra un estat legal en mitjans de comunicació llançant acusacions tant greus, cal que estigui obligat per llei a presentar una denúncia formal signada i subricada aportant les proves corresponents. De no fer-ho : acusat per difamació. Punt.

#58 ferran, rugby, 18/07/2019 - 10:13

“Las redes sociales le dan el derecho de hablar a legiones de idiotas que primero hablaban sólo en el bar después de un vaso de vino, sin dañar a la comunidad. Ellos rápidamente eran silenciados, pero ahora tienen el mismo derecho a hablar que un premio Nobel. Es la invasión de los imbéciles”...

(umberto eco)