Publicitat
Política · 4 de Gener de 2021. 17:56h.

Un organisme de la Generalitat crida a manifestar-se contra Vox

L'Oficina de Drets Civils i Polítics diu que "és possible i necessari"

Un organisme de la Generalitat crida a manifestar-se contra Vox

L'Oficina de Drets Civils i Polítics, que depèn de Vicepresidència i dirigeix Adam Majó (CUP), ha fet una crida a manifestar-se contra Vox. "Protestar de forma efectiva i pacífica contra l'extrema dreta filofeixista és possible i necessari", ha escrit a Twitter arran d'una convocatòria contra la recollida d'avals de Vox a Sant Feliu de Llobregat.

El partit de Santiago Abascal ha avisat que no descarta querellar-se contra el Govern després del tuit de l'organisme de la Generalitat. El vicepresident primer d'acció política de VOX, Jorge Buxadé, ha assenyalat que "aquest cap de setmana hem pogut veure com la Generalitat anima els actes d'assetjament a les carpes de Vox".

"No permetrem aquest assetjament" ha dit, i ha reclamat a la Generalitat "el compliment de la Llei". "Si és possible posar una querella, en posarem cinc. I que no permetrem que cap polític separatista ni de l'extrema dreta a Catalunya acabi amb la llibertat política", ha sentenciat.

ERC Baix Llobregat va promoure una "concentració de rebuig" contra un acte de Vox, que es va celebrar aquest diumenge a la plaça de les Roses. "Ens trobaran de cara assenyalant el feixisme", van avisar en un tuit de la convocatòria.

Publicitat
Publicitat

50 Comentaris

Publicitat
#33 Josep, Olot, 06/01/2021 - 09:02

Aquests gamarussus m acaben d ajudar a decidir el meu vot, a VOX com tal de fer-los la punyeta.

#32 Juan Gómez, Barcelona, 05/01/2021 - 20:19

Ja, pues no os quedan tragos que tragar. En mi entorno cercano conozco un montón de gente que los va a votar.

#31 JM, Barcelona, 05/01/2021 - 12:10

Yo no lo entiendo. No se puede comer en bares y restaurantes. No se puede salir del municipio... excepto si se va a una manifestación. Jugada maestra la de la Degeneralitat. Así la gente podrá pagar sus frustraciones asistiendo a manifestaciones contra Vox (pero acaso gobiernan? de qué tienen la culpa?)

#30 Charnego desagradecido, Cataluña Cañí, 05/01/2021 - 11:12

Hoy en el Diario de Bridget CUP:

Por 80.000 leuros al año monto un chirigui de derechos civiles del copón y con mis conocimientos de Sexador de Fachas, te digo quien tiene derecho a esos derechos civiles y quien no, después de pasarme con los coleguis a poner unos grafitis en una pizzería donde te atienden en castellano.

#29 Montserrat, Manresa, 05/01/2021 - 11:11

Als sediciosos i la camarilla que els rendeix pleistesia se'ls fa la boca aigua pensant en reproduir i imitar aquella anarquia genocida i energumena capitenajenada per aquell sanguinari el tal Companys que era el lider d'ERC:
https://www.dolcacatalunya.com/2021/01/un-catalan-narra-el-horror-de-las-47-chekas-de-la-barcelona-de-companys/