Publicitat
Política · 22 de Gener de 2014. 21:01h.

Un pagès extremeny per la independència

"M'he tornat independentista total"

Un pagès extremeny ha decidit sumar-se a la causa sobiranista i ha protagonitzat un vídeo -pujat a youtube- en què, de manera humorística i abillat amb una estelada subjecta a un tronc, explica que "jo m'he tornat independentista total, encara que sóc extremeny".

Aquest vídeo s'afegeix a altres en què persones d'origen espanyol mostren el seu suport a separar-se d' Espanya. En un d'ells, Isabel, una extremenya arribada a Catalunya als anys 60, responia unes declaracions del president extremeny, Guillermo Fernández Vara, que va demanar repatriar la immigració extremenya en cas de independència.

"Parlem català i ens hem integrat, ¡i si no li agrada, que 'le den morcilla'! ", li etzibava Isabel, a més d'afirmar que votaria de manera favorable a la independència, ja que a Catalunya "ens han tractat molt bé".

També va triomfar el vídeo ' Els García , Catalunya i el futur de tots', amb més de 440.000 reproduccions a youtube i prop de 5.000 comentaris. En ell, un membre del Cercle Català de Negocis resident a Santa Coloma arribava a la conclusió que la millor solució era l'Estat propi.

Imatge del pagès
Publicitat
Publicitat

60 Comentaris

Publicitat
#37 pep, BCN, 23/01/2014 - 17:58

El video es una coña, no se si alguien se lo toma en serio, aunque ya aprovechais hasta el pequeño pedo que se tire cualquiera, para sacar punta y noticia, jaja

#36 Des de Xina, suport al referèndum, de Catalunya, 23/01/2014 - 17:16

Persones d'arreu del món graben un vídeo, es presenten i expliquen que donen suport a Catalunya i al referèndum d'independència. Hi ha persones de Hong Kong, New York, Mèxic, Dublin, Los Ángeles, Argentina...

http://www.youtube.com/watch?v=43HY0HAnIbQ

Estelades al balcó, fins a l'alliberació!

#35 Des de Miami, suport al referèndum, de Catalunya, 23/01/2014 - 17:09

Persones de tot el món graben un vídeo, es presenten i expliquen que donen suport a Catalunya i al referèndum d'independència.

http://www.youtube.com/watch?v=RYisZZ8vhpM

La internacionalització del procés és fonamental, expliquem-nos als turistes i a tot el món, pengem estelades als balcons.

#34 Otger, Badalona, 23/01/2014 - 16:13

IMPARABLES!!!!

#33 FRANCESC GONZALEZ , L'HOSPITALET, 23/01/2014 - 14:33

HEM DE FER UN PAÍS NUO PER FER UNA SOCIETAT MOLT MILLOR , UNA CATALUNYA
NOVA * I UNA SOCIETAT CIVIL CIVILITZADA
ESTEM A TEMPS , DE FER O VISCA CATALUNYA