Publicitat
Política · 20 de Desembre de 2020. 16:28h.

Un partit andalusista s'apunta a la independència de Catalunya

Somos Andaluces concorrerà a les eleccions al Parlament

El Partido Nacionalista Andaluz-Somos Andaluces ha subscrit juntament amb Força Catalunya (que lidera Santiago Espot) i el Bloc Sobiranista Català un pacte per concórrer junts en una candidatura a les properes eleccions al Parlament.

El moviment Donec Perficiam (encapçalat pels set secretaris nacionals que van dimitir de l'ANC) en un comunicat, ha destacat que han fet possible l'acord per formar "una coalició transversal que es presenti a les pròximes eleccions al Parlament amb l'objectiu de complir el mandat de l'1 d'octubre".

Segons Donec Perficiam, "aquest és el primer pas, no l'últim" per formar una coalició transversal per proclamar la declaració unilateral d'independència i han recalcat que "cap dels seus membres s'integrarà en aquesta candidatura".

Aquest pacte inicial recull com a únic punt que la coalició centrarà la seva acció parlamentària, en cas que obtinguin representació, a aconseguir amb el suport de la ciutadania la proclamació immediata d'una DUI.

Publicitat
Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#45 Com més serem...., New Caledonia, 22/12/2020 - 12:57

Ara si que la cosa va de p...mare, amb els Canacs de Caledonia la Nova , els andalusos de Ustede-vozotros, els de la mezquita de la cantonada, els CDR tallant la Meridiana, els presos polítics cada dia més panxuts i la Rahola en plà Göbbels amb laca ä més d'el Torra i la Guardia de Corps, la cosa està calenteta. Esperant el retorn del Fugat, apa

#45.1 I no oblideu, Girona, 22/12/2020 - 14:55

Tenimn els Canacas de Nva Caledónia i els Tanoques de casa.

#44 Patumeiro, Sant Patumet, 22/12/2020 - 12:15

Aqui cualquier cantamañanas se apunta a ver si puede chupar de la mamella.

#43 Breogantuy, Tabarnia, 22/12/2020 - 10:48

A mi no me extraña nada despues de enterarme de que 150.000 judios lucharon en el ejercito de Hitler

#42 Tirant, Bcn, 21/12/2020 - 21:29

Seria còmic, hilarant i de riure si no fos un símptoma del grau de descomposició a què està arribant Espanya ... D'altra banda la intenció d'aquest grupet de ganduls i inútils està clar i no és altra que la de viure xuclant de la mamella de l'erari públic, com tants altres polítics totxos i farsants que patim ...

#41 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 21/12/2020 - 16:56

¿A qué puede apuntarse un partido separatista español, ya sea andaluz, catalán, vasco, gallego, canario, murciano, valenciano, extremeño, etc. etc. ?
- Pues a lo que hacen los otros partidos nacionalistas separatistas, sean de donde sean. Se unen para separar. No saben hacer otra cosa.