Publicitat
Política · 15 d'Octubre de 2019. 21:44h.

Un partit catalanista accepta la sentència

Lliures: "Ha estat un judici just"

Un partit catalanista accepta la sentència

El partit Lliures ha emès un comunicat amb relació a la sentència contra els líders del procés en el qual afirmen que ha estat "un judici just" i expressen "el més absolut respecte a les decisions judicials".

"Lliures expressa el més absolut respecte a les decisions judicials, tal com hem manifestat sempre. La sentència condemnatòria del Tribunal Suprem amb relació als fets de setembre i octubre del 2017 ha estat conseqüència d'un judici just i, per aquest motiu, entenem ajustada a Dret la sentència final, més enllà de les valoracions personals que en pugui fer cada ciutadà" han escrit des del partit.

"Entenem que aquest procés judicial mai s'hauria d'haver dut a terme si els respectius governs, el català i l'espanyol, haguessin estat diligents políticament en la gestió d'una crisi política com la que origina tot el que ha vingut a continuació" asseguren en el comunicat.

Lliures considera que "la irresponsabilitat dels líders processistes" va provocar una "Catalunya socialment més dividida". "La irresponsabilitat manifesta dels líders processistes va conduir el nostre país a situacions que mai haguessin hagut de produir-se. D'aquella suma d'errors en va esdevenir una Catalunya socialment més dividida, menys forta econòmicament i amb menor autogovern" lamenten.

"És més necessari que mai superar l'actual dinàmica de blocs de la política catalana per encetar una nova etapa que deixi enrere aquest Procés permanent cap al no-res" han manifestat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 FERRANOT, BARCELONA, 16/10/2019 - 10:00

El catalanisme ha perdut el prestigi que algun dia va poder tenir. Es més, per un 95% de catalanistes aquests ara no deixen de ser uns traïdors (com el Santi Vila, per exemple).

#1 Veciana, Barcelona, 16/10/2019 - 00:56

Muy conocidos en sus casas a la hora de comer.