Publicitat
Política · 17 de Gener de 2011. 20:23h.

Un partit islàmic desembarca a Catalunya

El PRUNE podria presentar candidatures a Barcelona i Girona a les properes municipals

Un partit islàmic desembarca a Catalunya

Musulmans reunits en un frontó

Un partit polític islàmic té previst presentar-se a les properes eleccions autonòmiques a Barcelona i a Girona. El PRUNE (Partido Renacimiento y Unión de España), que es va fundar a Granada, està pensant presentar llistes als propers comicis municipals, que es faran el proper mes de maig, a ciutats catalanes.

Així ho ha confirmat el seu president, Mostafa Bakkach, qui ha explicat que després d'unes reunions que s'han de fer a finals d'aquest mes de gener prendran la determinació de participar, o no, a les municipals.

Mostafa Bakkach el Aamrani, nascut a Tànger fa 46 anys, fa més de 19 anys que viu a Espanya, gairebé tots a Granada. Periodista i escriptor, presideix l'associació d'immigrants marroquins futur i és el cap visible d'el Partit Renaixement i Unió d'Espanya (PRUNE).

Aquest partit es compromet a potenciar i desenvolupar principis com la justícia, la igualtat, la solidaritat o la llibertat "des de la consideració de l'islam com a font d'aquests principis", atès que aquesta religió és "factor determinant per a la regeneració moral i ètica de la societat espanyola".

Publicitat
Publicitat

43 Comentaris

Publicitat
#42 joan, BARNA, 22/09/2014 - 16:21

El PRUNE.:
eL PARTIT PER LA JUSTICIA, LA MORAL I LA LLIVERTAD.
QUE ES TOT LO CONTRARI. SI UN DIA GUANYAN
AUREM PERDUT, LA JUSTICIA,, LA MORAL I LA LLIVERTAD.
NO MES S´HA DE VEURE EL EXEMPLE QUE DONAN ELLS PER TOT A REU.

#41 natalia, vilanova, 19/01/2011 - 17:20

si penseu que pactaran amb nosaltres esteu etivocats no respectaran res , ens lo pendran tot esterem pitjor que amb una preso tota la vida lluitan per que vinguin aquets musulmans y ans fotin fora obriu els ulls srs y sras ya es l'ora de alçar la nostre veu que ens escoltin , fora musulmans PXC

#41.1 joan, BARNA, 23/09/2014 - 02:17

TANT SI SOU CATALANS I PROU, COM SI SOU cATALANS CRISTIANS O ATEUS.
¿ DIXAREU, QUE ELS MUSULMANS UN DIA NO MASA llunyà ARRIBEN A MANAR EN CATALUNYA?

#40 ana, vilanova, 19/01/2011 - 17:14

esto se veia venir , menos hablar y mas accion ,si los catalanes no reaccionan y se dan cuenta de la estupidez de reirles la gracia y darse cuenta de una puñetera vez que es la perdicion de catalunya , MANIFESTACION YA Y EXPULSION INMEDIATA , DE FUERA VENDRAN Y DE NUESTRA CASA NOS ECHARAN ,

#39 joan, lleida, 19/01/2011 - 13:13

un partit islamiste es presenta a cataluny i als catalnistes sembla que els fa gracia i tot, "que si panctaran amb el pp...jajaja" eixo es el principi del fi de catalunya, i no sera per causa del gobern central o dels moros sino per la estupidesa dels propis catalans, cada pble te el es mereix

#38 Carrasclet, Girona, 18/01/2011 - 19:08

El que hauriem de fer és xerrar menys i passar a l'acció, fer manifestacions multitudinaries contra l'islam, no llogar pisos ni botigues a musulmans i finalment fotre'ls a fora, sinó acabarem com els fenicis, expulsats de la seva terra pels invasors. Mes pebrots és el que hem de tenir!