Política · 10 de Novembre de 2020. 15:12h.

Un periodista acusa Budó de mentir i la consellera no replica

"Vostè va dir que era secret de sumari i això era una mentida"

El periodista d'El País, Camilo S. Baquero, ha acusat la portaveu de Govern, Meritxell Budó, de mentir en afirmar, la setmana passada, que no podia donar dades de l'Operació Volhov en trobar-se sota secret de sumari. Tot i aquesta acusació, Budó no ha desmentit al periodista.

"Vostè va dir fa poc que la consellera de Salut ja va donar explicacions respecte a les revelacions de el cas Volhov. A on? A qui? Perquè vostè fa una setmana va dir que era secret de sumari i això, em perdonarà, però era una mentida. El secret de sumari va ser avançat el mateix dijous de l'operació. ¿No té la sensació que el Govern no ha volgut assumir cap tipus de responsabilitat respecte a aquest sumari?”, ha estat la pregunta.

"La consellera Vergès va donar explicacions i jo em remeto a les explicacions que ha donat ella. Per tant, no em toca entrar al meu en el detall d'aquest tema", ha estat la resposta de Budó.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#15 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 11/11/2020 - 13:39

Decir mentirosa a una política del Govern no tiene porqué molestarle. Es como decirle que está bien preparada para hacer su trabajo.

#14 Chilly, Mataró, 11/11/2020 - 07:40

es castigado. Lo bueno es que ya ni se despeinan al no espetar verdad alguna o medio mentiras.

#13 Chilly, Mataró, 11/11/2020 - 07:39

Nada nuevo bajo el sol. Ya sabemos como son. Aquí como en todo el planeta, desde gente humilde (para ellos somos genteta) hasta casta poderosa que nos manda, soberbia, mienten. Y si se dedican a la política, unos más que otros (lo de mentir). Que no se crean tocadas y tocados por las deidades. Ya veremos si el CEO acierta y el partido de Budó

#12 sanitat i escoles, pais de bojos, 10/11/2020 - 22:47

cacacacaca no pot tornar a passar... palla, palla i més palla... farem, farem i no fem res, al costat de la gent en moments de dificultat diu!

#10 Cleofás Pérez Ambullo , Barcelona , 10/11/2020 - 21:15

¿La noticia?. Cuando alguna vez diga algo creíble, o sea , la verdad.