Publicitat
Política · 15 de Setembre de 2020. 15:48h.

Un periodista contradiu Budó

Li recorda que Torra ha estat jutjat per desobediència i no per defensar la llibertat d’expressió

El periodista d’El Confidencial, Marcos Lamelas, ha hagut de “portar-li la contrària” a la portaveu del Govern, Meritxell Budó, després que aquesta repetís en nombroses ocasions que el president de la Generalitat, Quim Torra, pot ser inhabilitat per “defensar la llibertat d’expressió”. Posteriorment ha fet el mateix el director d’e-notícies, Xavier Rius.

“Lamento portar-li la contrària, però durant aquesta legislatura el president Torra ha dit el que ha volgut dir, ha escrit el que ha volgut escriure en els seus discursos, s’ha pronunciat com ha volgut pronunciar-se i ha piulat el que ha volgut”, ha recordat el periodista.

“Per tant, el president Torra es troba en aquesta situació per haver desobeït una resolució del TSJC i no per defensar la llibertat d’expressió. Pel que fa a la llibertat d’expressió el president Torra ha fet el que ha volgut”, ha afegit. “El Govern pensa que el president Torra està per sobre del TSJC?”, ha preguntat a la portaveu.

Més tard, Xavier Rius també ha recordat a la portaveu que “vostè sap perfectament que no és veritat” que Torra sigui condemnat per defensar la llibertat d’expressió. “No el condemnaran per una pancarta, ni tan sols per defensar la llibertat d’expressió. Si el condemnen serà per desobediència”.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#22 Soloesmiopinion, Tabarnia, 16/09/2020 - 12:26

Le debió explotar la cabeza a la Budó. No está acostumbrada a qué le lleven la contraria. Deben aumentar la partida para comprar medios, que esto se les escapa de las manos.

#21 Lola, barcelona, 16/09/2020 - 10:29

El problema es que mucha gente se cree lo que dicen no ven mas lejos de sus palabras, sin reflexion de los hechos reales. I toda la prensa se calla si escribir la realitad.

#20 Ferran, Barcelona, 16/09/2020 - 08:58

Gracias, soys unos valientes por decir las cosas a la cara, ya está bien de tanto silencio

#19 Neferu, Barcelona, 16/09/2020 - 08:41

¿Per “defensar la llibertat d’expressió”? ¡Pero si se pasa las horas "expresando" el odio y la merda que guarda en su corazón y en su cabeza contra España y contra todos los que no profesan la religión procesista !No por mucho mentir haréis una verdad de una mentira por mucha práctica que tengáis en urdirla que, justo es reconocer que l

#18 arm, figueres, 16/09/2020 - 08:18

A veure si apreneu de Lamelas i de Rius, " periodistes" de la vanguardia, el punt, el nacional, el periodico, i tots els mitjans subvencionats

#18.1 Vicenç Pardal, Villagüevo, 16/09/2020 - 16:20

Puix supose que no es refereix al meu dichital,només comparable a la BBC World.