Publicitat
Política · 11 de Febrer de 2020. 19:08h.

Un periodista li diu a Budó que "no som un país"

Recorda a la portaveu que la figura del mediador s'incorpora a les negociacions entre dos estats independents

El periodista Guillem Carles li ha dit a la portaveu del Govern Meritxell Budó que Catalunya "no és un país" i ha recordat que la figura del mediador s'incorpora a les negociacions entre dos països, preguntant-li si era "lícit" demanar aquesta figura en aquest cas.

"Tinc entès que la figura del mediador s'incorpora en taula de negociacions entre dos països, però clar, Catalunya encara no és un país. Hi ha un conflicte polític que, òbviament s'ha de resoldre, i la taula de negociació és una via per intentar resoldre-ho. Però seria lícit que s'incorporés aquesta figura de mediador si no són dos països?" ha preguntat el periodista.

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha respost afirmant que "podríem definir si és o no un país" però "el que sí que està clar és que hi ha un conflicte polític no resolt entre Catalunya i l'Estat espanyol i nosaltres considerem que hi ha d'haver unes garanties que han d'acompanyar aquesta mesa de negociació". "Si aquestes garanties s'han de traduir en la figura del mediador, ja s'acabarà de definir en els propers dies" ha apuntat Budó.

El periodista Guillem Carles
Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#13 Manel Mart, Barcelona, 15/02/2020 - 21:49

Es pot dir que Catalunya és un pais, però no el reconeixen internacionalment com a Estar. Un país dins d'un altre que no ha arribat a aconseguir l'anhel de l'independència pels variats motius que siguin i per la pròpia història. Em sembla que els polítics deuen d'arribar a un acord de consens en aquest aspecte.

#12 Casandra, Barcelona, 12/02/2020 - 16:39

Un documento para constatar el nivel de desastre, ezquizofrenia o papanitasmo que nos conduce a convertir una región en La Apestada del pais: intentar argumentar una mentira, no respondiendo y encima sonreirse como si de un juego se tratara.
....y se irán casa cuando les toque "forratidos" y sin pena.
Nada se da a un agujero negro de necedad.

#11 Joan, BCN, 12/02/2020 - 12:39

Un diàleg de sords.

#11.1 Manel Mart, Barcelona, 15/02/2020 - 22:24

Les paraules més adequades per a la idea que vostè volia expresar seria diàleg d'intransigents. Estic en desacord amb la desafortunada expressió diàleg de sords, m'agradaria que deixeu d'utilitzar la paraula SORD. Una cosa és ser sord i no poder sentir les paraules i tenir voluntat d'"escolta", de veure les veus, l'altra desentendre's.

#10 botifler1914, Waterpus, 12/02/2020 - 10:41

Cataluña no es un pais, Cataluña no es una nación.

#9 Capit@n España, The broquil is over, 12/02/2020 - 08:47

La resta del mon no tenim la culpa de que la Sra. Budó tingui encara pendent la recuperació de la asignatura de Geografia de la ESO.