Política · 1 de Gener de 2021. 09:17h.

Un presentador de TV3 demana als polítics "complir la llei"

Ricard Ustrell oblida que Torra ha estat condemnat per desobediència

Un presentador de TV3 demana als polítics "complir la llei"

El presentador del programa Planta Baixa de TV3 Ricard Ustrell, va reclamar per aquest 2021 "exigir als nostres representants polítics que compleixin la llei" amb relació al dret a disposar d'un habitatge.

Ustrell, va traslladar aquest desig a la població des del programa especial de Cap d'Any de TV3, però no va tenir en compte que l'expresident de la Generalitat, Quim Torra, va ser condemnat i inhabilitat per desobediència per part del TSJC per no retirar simbologia política del Palau de la Generalitat durant període electoral.

El presentador del Planta Baixa tampoc va fer menció al fet que mig Govern de la Generalitat va ser condemnat pel Tribunal Suprem per l'1-O. L'anterior Executiu va aprovar una legislació alternativa -les anomenades lleis de desconnexió-, va organitzar les votacions de l'1-O -prohibides pel Tribunal Constitucional- i va dur a terme la declaració d'independència al Parlament.

"Bona nit, aquest 2020 alguns hem estat tancats a casa, d'altres s'ha quedat sense casa i alguns han hagut de passar el confinament al carrer. Tenir habitatge és un dret, no és un privilegi, ho diu la llei. Per tant hem d'exigir i desitjo que aquest 2021 exigim als nostres representants polítics que compleixin la llei, bon 2021" va manifestar Ricard Ustrell durant el seu missatge minuts abans de les campanades.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#13 Marcial, Santa Coloma, 02/01/2021 - 09:59

Que chaval mas apañao. Le habrán dicho que aquí no cumple la ley ni el tato. Ni escuchan a los jueces y lo van a escuchar a él. Pero ese levantará pasiones a su fan del nacional. Va por usted. Llevaba pendiente cuando lo dijo?

#11 yomismo, BARCELONA, 01/01/2021 - 16:30

No es correcto que la ley diga que tienes derecho a una vivienda ( gratis). Sino que nadie puede quitarte el derecho de vivir en una vivienda, de alquiler o compra, es decir, pagando.
Puestos a decir, tambien dice la ley que todo el mundo tiene derecho a un trabajo y asi estamos, con no se cuantos millones de parados

#10 Lobisome, BCN, 01/01/2021 - 14:28

El nombre técnico es "disonancia cognitiva" (y eso, en el mejor de los casos, porque a la alternativa se la denomina "jeta de hormigón armado"...)

#9 Neferu, Barcelona, 01/01/2021 - 13:56

Es lo que tienen los nazionalismos excluyentes : Excluyen del respeto a aquellas leyes que a ellos les molesta; si las incumplen no lo consideran falta pero exigen que se cumplan bajo penalización aquellas leyes que imponen ellos. Y así nos va,

#8 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 01/01/2021 - 13:37

No es que el servicial Ustrell s´hagi de creure tot allo que diu des de el seu pulpit, aixo es indiferent. Ell es un professional de la cosa i no necesita creure en res mes que en allo que regala los oidos d´aquells que l´han convertit en el nou enfant terrible del regim

Aqui tocant la musica adequada no cal ser una Rosalia per ferse milionari