Publicitat
Política · 9 de Setembre de 2019. 15:21h.

Un presentador de TV3 diu que "ens volen sotmesos"

Quim Masferrer: "L'autodeterminació ja només és qüestió de temps"

Un presentador de TV3 diu que "ens volen sotmesos"

El presentador de TV3, Quim Masferrer, habitual presentador de la cadena amb programes com El foraster, afirma que "s’ha demostrat que una part molt important de la societat espanyola no ens vol. O, més ben dit, ens volen sotmesos i amb el cap cot. Hi ha un abans i un després de l’1-O. Que l’Estat enviï la seva policia a atonyinar els seus conciutadans és una cosa realment molt bèstia".

"Això ja és irreversible. Cada cop la desafecció és major, i no hi ha cap altra solució que votar. El gran problema és que no ens deixen fer-ho. Però l’autodeterminació és només una qüestió de temps. La gran pregunta és quant haurem d’esperar", assenyala en una entrevista a El PuntAvui

També recorda que "tenim polítics presos, gent que s’hi ha jugat la seva llibertat. L’escenari no és gens fàcil. Aconseguir la sobirania del nostre país davant d’un estat com l’espanyol és un camí molt complicat. I més després d’aquest judici polític, en què una de les parts jutja l’altra. És com un Barça-Madrid en què l’àrbitre és Tomás Roncero i que, a sobre, es juga al Bernabéu".

"Als nostres polítics no se’ls pot retreure gaire res. Si hem arribat fins on hem arribat, ha estat gràcies a la voluntat de la gent, i ells s’hi han jugat la seva llibertat. Per a mi el problema és a l’Estat espanyol, no aquí. I sí, hem de reclamar la llibertat dels presos, però no oblidem que la gran demanda ha de ser la independència", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#48 Miquel, Girona, 11/09/2019 - 15:25

Molta gent aquí Catalunya té por per la represió. Por de posar una senyera al balcó o pegatina al cotxe o portar camiseta independentista o anar a una mani per algun atemptat... normal.

#46 Sergi Sergio, Barcelona, 10/09/2019 - 13:22

Viven en su micromundo de ficcion, solo se relacionan entre los miembros de la secta, de Girona, solo viaja y se mueve por la Catalunya profunda, por eso el pobre ya ve la independencia a tocar, hay que dejarlos tranquilos porque estan muy mal.

#45 pakitet, cambrils, 10/09/2019 - 11:37

Si, jo crec que en uns doscents anyets serem lliures. Està al caure..

#45.1 Miquel, Girona, 11/09/2019 - 15:27

Abans ja hauran destruit el mon amb una nuclear H.... o pel canvi climatic etc..

#44 Vlac, Barcelona, 10/09/2019 - 11:23

Otro que carece de comprensión lectora....

#43 Flanagan, En 18 meses nos vamos, 10/09/2019 - 10:51

Esperando te iras a la caja de pino con 100 años pero no pasa ná home.