Publicitat
Política · 25 de Gener de 2020. 13:53h.

Un presentador de TV3 diu que estan sota “l’atac polític del nacionalisme espanyol”

Toni Cruanyes assegura que la televisió pública "no adoctrina”

Un presentador de TV3 diu que estan sota “l’atac polític del nacionalisme espanyol”

El presentador del TN de TV3, Toni Cruanyes, en una entrevista a Nació Digital, reivindica “la feina que hem fet”. “Dic ‘hem’ en primera persona del plural. Els mitjans a Catalunya que estem sota l'atac polític d'un nacionalisme espanyol que ens vol criminalitzar”.

“Crec que això ho hem de poder dir i jo no puc fer-ho en el Telenotícies, però sí en un llibre. Crec que en aquestes 230 pàgines aconsegueixo matisar bé el que vull explicar”, diu. Cruanyes fa referència al llibre Un dels nostres" (Pòrtic), on reflexiona sobre la identitat dels catalans.

Cruanyes assegura que els mitjans públics catalans han estat a l'alçada: “penso que sí. Potser és immodest, però sí. Els mitjans públics de Catalunya han aguantat molt bé el temporal en tots els aspectes. Hem aguantat pressions internes. Hi ha hagut gent que hauria volgut que exercíssim més com a militants polítics que no pas de periodistes”.

El periodista aclareix que aquesta gent són “els polítics catalans. També la població catalana que s'ha sentit legítimament atacada i que hauria volgut que TV3 i Catalunya Ràdio haguessin sortit amb la bandera a la mà. Però, en realitat, hem sortit amb el micròfon i la càmera a la mà. Hem posat el focus allà on tocava, i ja està”.

Finalment, sentencia que TV3 “no adoctrina. Com a molt, ho fa en uns valors generals de convivència que són els propis d'una televisió pública europea, però no políticament”.Publicitat
Publicitat

58 Comentaris

Publicitat
#44 Joanet, Bcn, 26/01/2020 - 17:31

Certament, l'adoctrinament, el gran adoctrinament, és el de la tv espanyola.
Per alguna cosa serà que els telediaris més vistos a Catalunya són els de TV3. A Catalunya la gent pot escollir i triar la tv que vol. A Espanya , no. A Espanya, pensament únic nacionalista espanyol.

#44.1 pere m., sabadell, 27/01/2020 - 11:27

no hi ha millor mostra d'adoctrinament que el seu comentari. cal tenir barra per dir aixo a la lleugera i mal que ens pesi, ens agradi o no (podriem fins i tot coincidir o no) a dia d'avui estem tots a espanya. adoctrinament es negar la realitat per molt que no ens pugui agradar. teleproces ha degenerat i ha perdut tota pluralitat i es obvi.

#43 Quimet lo tronat, Arbucies, 26/01/2020 - 17:02

Un parrac al servei del odi i del pillatge. Un pocavergonya

#42 Chris, Lleida, 26/01/2020 - 16:38

Que cansinos con su contínuo recital rancio nacionalista. Cuando quiera leer algun artículo chorra y no disponga de acceso a internet para ver mundotoday, a lo mejor sintonizo esta emisora demasiado bien pagada.

#41 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba milies de millon, 26/01/2020 - 12:30

En el fondo están rabiosos porque saben que están en minoría social después de 40 años de intentar moldear la sociedad con adoctrinamiento continuo en la educación, los medios de comunicación, el asociacionismo, el deporte,... y no han conseguido la hegemonía que cacarean continuamente, sólo han logrado la escisión de la sociedad

#40 Breogantuy, Tabarnia, 26/01/2020 - 12:08

Es cierto que no adoctrinan, solamente lavan cerebros. Cuanto mas limpios mas válidos. La pretension final es conseguir un pais de desinfectados, perdón, descerebrados