Publicitat
Política · 4 de Gener de 2016. 11:05h.

Un professor de la UB tracta la CUP de "fills de puta”

Àlex de Jaureguizar també és militant de CDC

Un professor de la UB tracta la CUP de "fills de puta”

Piulada de Àlex Jaureguizar

El professor associat de la Universitat de Barcelona, Àlex de Jaureguizar, ha titllat la CUP de “traïdors” i de ser “l'enèmic de la pàtria catalana”. Així s'ha manifestat aquest economista i militant de CDC a la xarxa social twitter, on també ha escrit: “maleïts siguin ells i tots els seus descendents”.

 

“Ni se m'adreçi mai un fill de puta de la CUP”, ha continuat de Jaureguizar, qui també ha intercanviat algunes piulades amb altres usuaris de la xarxa social per insultar-los.

 

Per altra banda, després que el periodista i assessor polític, Toni Aira, es manifestés a favor de la renúncia d'Artur Mas en benefici d'Oriol Junqueras, el professor de la UB va respondre-li “més humiliació vols, Toni? Donar la raó a tots els porcs que ara riuen? Què tal si cremem el Parlament directament?”.

 

Arran d'aquestes piulades, la Universitat de Barcelona ha rebutjat “les expressions inacceptables” del professor Àlex de Jaureguizar.

Piulada de Àlex de Jaureguizar

Publicitat
Publicitat

79 Comentaris

Publicitat
#62 Catalana, Barcelona, 09/01/2016 - 05:04

Clar i directe, dient les coses tal com són. Visca la llibertat d'expressió, estic amb vosté Àlex.

#60 Cris, Bcn, 05/01/2016 - 18:30

Asi nos va!! Nuestras universidades estan llénas de profesores que se dedican a adoctrinar sobre politica a sus alumnos.

#60.1 Josefina Maldonado, Badalona, 06/01/2016 - 08:14

Es por la paella y al arroz, La Cigala. El alumnado sin discriminación de genero son los granos de arroz. Saca consecuencias de las/sus/tus palabras y de mi breve escrito no criptico. Pista: mandril en masculino. Otra: frase referente al churrero no dicha en los Campus Universitarios.

#60.2 Cris, Bcn, 06/01/2016 - 20:29

Otra frase: quien se pica ajos come!! Jajaja

#60.3 Cotorruela, Barcelona, 08/01/2016 - 07:19

Mandril, churros, cigala unido a comer los ajos ==> frase Algunas/os que no dan la talla para el porno tanto por tiempo de asaltos como por tamaño de la fisura o colgajo, consiguen trabajo en la Universidad t dan la nota que no es lo mismo que les den la nota como amantas/es o docentas/es

#59 Y Podemos, que dice sobre la CASTA universitaria?, 05/01/2016 - 14:00

Que es esto? Un profesor asociado con carnet de partido? Imagino que lo denunciará Podemos los primeros. Uy no, si ellos están igual o peor la Complutense es el compendio de lo viejuno y el comunismo y se dedican a hacer escraches a Rosa Diez. CASTA UNIVERSITARIA DE LOW PROFILE.

#58 aza, vic, 05/01/2016 - 11:19

Viva el nivelazo de la universidad catalana .
Se están retratando ellos solitos .

A ver si los miembros de la Universidad que queden sanos protestan ...

#57 Cotorruela, Barcelona, 05/01/2016 - 06:18

o no, le va la polemica. Luego pide perdón, pero de momento enseguida acusa a quien se ponga a tiro de vender su cuerpo a quien pague por comprarlo. Y cualquiera que esté en desacuerdo con él, es entre otras cosas un enemigo y un traidor. Digno de estudio aparte.