Publicitat
Política · 14 de Febrer de 2011. 23:05h.

Un "rebel" contra l'aparell del PSC

Ferran Villaseñor, candidat a les primàries a Sant Cugat: "Jordi Menéndez és el candidat de la direcció"

Ferran Villaseñor, el primer secretari del PSC a Sant Cugat del Vallès, va estudiar Història i Ciències Polítiques a l'Autònoma i s'hi va quedar després de casar-se amb una companya de facultat que era d'aquest municipi. Ara vol ser alcalde -o com a mínim intentar-ho- però abans s'ha d'enfrontar en unes primàries -les primàries més suïcides del PSC: Sant Cugat és un feu electoral de CiU amb majoria absoluta- a Jordi Menéndez.

Ménéndez és ara responsable de l'Oficina de l'expresident Montilla -amb un sou base de 63.000 euros- i ha estat prèviament diretor general de Difusió i Secretari General de Presidència. Entre d'altres li han donat suport l'exdiputat i periodista Josep Maria Balcells o la diputada al Congrés Montserrat Colldeforns.

"Menéndez és el candidat de l'aparell? Ell ha dit que compta amb el suport de la direcció nacional i comarcal", contesta. Curiosament, l'esmentat Jordi Menéndez ja va ser alcaldable del PSC el 1998 -amb vuit regidors- i el 2003 -va baixar a sis- mentre que Salvador Gausa, que ho va ser el 2007 i ara concorre en la llista de l'ex alt càrrec, va caure a quatre. Fins i tot es va colar com a convidat en un programa d'entreteniment a TV3 en plena precampanya quan ella era membre del consell d'administració de la CCMA

Villaseñor -que es dedica la gestió pública i és gerent d'un municipi governat per PSC, CiU i PPC- considera que "el Partit dels Socialistes el que ha de fer és passar pàgina i fer una regeneració".

També admet que Sant Cugat és "un feu de CiU", però recorda que el 1979 i el 1983 "va haver-hi alcaldes socialistes" i que "en política, les realitats no són mai eternes". "El que s'ha de fer és trepitjar el carrer, fer propostes innovadores i treballar a llarg termini", afegeix. En la seva opinió, "l'esquerra ha de sortir dels despatxos i dels cotxes oficials".

De fet, el candidat socialita és un socialista una mica 'rar' perquè defensa el Quart Cinturó, és antitaurí i està a favor del grup parlamentari propi a Madrid. "Rar? No, els rars són els altres", respon al respecte. També, com altres alcaldes del PSC, considera que "la política de seguretat ciutadana no és de dretes" i que cal "parlar de tot" inclòs immigració o inseguretat.

"Aprofito l'e-notícies per demanar als militants del PSC que siguin valents, hi ha moments en algun moment en la vida que cal fer un pas endavant", acaba en una crida al vot a simpatitzants i militants abans de les primàries de divendres vinent.

"La nostra candidatura s'ha vist com la candidatura rebel, de la gent jove, que vol obrir finestres, doncs segurament és veritat: jo no fa 30 anys que estic en polític, en tinc 39", afegeix en una velada al·lusió al seu contrincant.

Ferran Villaseñor, fotografiat davant el Monestir de Sant Cugat
Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 LLuïsa, sant cugat, 16/02/2011 - 14:28

pel que vist als diaris són dos polítics molt diferents. un porta tota la vida i l'altre és nou, com a mínim el nou parla diferent i sembla més d'esquerres. En menéndez és más de lo mismo, polícic professional que no es vol jubilar mai. Endavant els joves!

#4 Aurora, Sant Cugat, 15/02/2011 - 18:27

Ferran: qui t'ha col·locat i qui et manté en el lloc de treball de Montornès? La direcció nacional del partit!. T'han protegit fins ara. Perquè t'hi vols distanciar? Perquè aposten pel Menendez? El PSC busca el candidat amb més capacitat! I són molts els que pensen que no ets tu.

#3 Jordi, Barcelona, 15/02/2011 - 10:55

Perqu?o voleu dir que aquest home ?Gerent de l'Ajuntament de Montorn?del Vall?? Quina ra? porta a amagar-ho? PPC?? Hahahahahaha!!

#2 Listin, Sant Cugat, 15/02/2011 - 10:27

Tontin, has fet un comentari molt apropiat al teu nom

#1 tontin, reus, 15/02/2011 - 09:20

No mes queden 100 dies per les municipals, apa nois fotem l'ultima estocada al PSC per que desapareixi d'una vegada, no afluixeu ara, tots contra el PSC-PSOE.