Publicitat
Política · 15 d'Octubre de 2009. 18:17h.

Un 'rebotat' amb Huguet, número tres de Reagrupament

L'exsecretari de Comerç, Emili Valdero, es fa càrrec de l'àrea d'organització

Un 'rebotat' amb Huguet, número tres de Reagrupament

Emili Valdero, al mig de la foto, en un acte oficial quan encara era Secretari de Comerç

La direcció de Reagrupament es va reunir per primer cop dissabte a Reus i va adoptar els primers acords des de la seva elecció a l'Assemblea General del dia passat dia 3. Entre els principals acords destaca que la junta directiva va aprovar nomenar vicepresidenta i responsable de l’àrea de relacions externes Rut Carandell i Rieradevall; responsable de l’àrea organitzativa Emili Valdero i Mora; responsable de l’àrea d’objectius fundacionals Jaume Renyer Alimbau; responsable de l’àrea econòmica Àngel Font Catalan; i secretària Sandra Lomas Pena.

Valdero havia estat Secretari de Comerç i Turisme a la conselleria de Josep Huguet (2006-2008) fins que va dimitir -la conselleria va insistir que havia estat cessat- per "la subordinació del PSC al PSOE", entre d'altres motius.Nascut a Barcelona el 1965, és doctor en Economia i Diplomat en Estadística per la Universitat de Barcelona, Postgrau d'Estadística Aplicada a l'Imperial College of Science and Technology de la Universitat de Londres. Des de l'any 2001, és professor titular del Departament de Matemàtica Econòmica i Financera de la Universitat de Barcelona. Va treballar al Servei d'Estudis de La Caixa al 1990-1991. Ha estat col·laborador d' Esade en temes d’economia internacional.

L'exalt càrrec esdevé, de facto, una mena de 'número tres' de Reagrupament perquè l'àrea d'organització és sovint la més important en els partits, sobretot en formacions que acaben de néixer. Al PSC, per posar un exemple, el secretari d'organització és José Zaragoza, considerat unànimement el número tres del partit.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Jordi, Barcelona, 16/10/2009 - 13:20

Mai havia militat enlloc, justament perquè em repugna la manca de democràcia als partits. I us asseguro que a Reagrupament ningú va donar-me cap llista de recomenats. RCat fa por, i això és bo, molt bo

#9 Manel, Barcelona, 16/10/2009 - 11:53

Si, a mi ja m'han fet arribar que voti un exconvergent com a representant de BCN a l'executiva ¡¡
Però si precisament m'he fet de Reagrupament fugint de la renúncia constant de CiU ¡¡¡¡¡¡

#8 Joan Maria M., Vallès occidental, 16/10/2009 - 08:34

Té raó en Jordi, a certes persones sí que se'ls hi va fer arribar unes recomanacions de vot pels candidats, en la passada assemblea de Reagrupament.

#7 Josep Mª, Terrassa, 16/10/2009 - 01:29

Jo també vaig participar en l\'Assemblea constituent el dia 3 i NINGÚ es va dirigir a mi per parlar dels candidats a la Junta. El meu vot va ser totalment asèptic.
Mai havía militat en cap partit.

#6 Carme, Lleida, 15/10/2009 - 23:46

Són gent molt grisa i de poc pes polític, actors de repartiment a ERC, que fan "brillar" un líder demagog, i gris.