Publicitat
Política · 26 de Gener de 2014. 13:59h.

Un regidor de CDC acaba amb un "Visca Catalunya lliure"

Jordi Martí explica que "uns de Castella" es van queixar perquè li parlava al gos en català

El regidor de CDC, Jordi Martí, ha participat en un acte de l'ANC a Sants, on ha tancat el seu discurs amb 'un Visca Catalunya lliure!". Martí ha volgut també explicar una anècdota: "se'm va ocòrrer parlar en català amb el meu gos en català. I uns de Castella van dir 'mira, mira' habla en catalán al perro'. Vaig pensar: aquesta gent no ha entés res".

Martí s'ha referit a la consulta i ha assegurat que "no podem fallar i no fallarem". El regidor ha remarcat que "Barcelona fins ara ha sigut anacional, ara volem ser la capital del futur Estat Català". "Barcelona està exercint de capital de Catalunya, estem al costat del Parlament i del President", ha proclamat.

El regidor ha reivindicat que "volem la lliberta, volem ser un país normal". "El que hem de fer entre tots és aconseguir al maig una majoria nacionalista i independentista a l'Ajuntament de Barcelona", ha demanat.

Jordi Martí
Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#15 vei del poble sec, PCA MOLINO BCN, 28/01/2014 - 11:00

SEGUEIX: Si fos votaciò directa cap vot -No esta a la regiduria va de MANPORRERO del Trias MANIPULADOR NAT no li preocupa el barri . QUASI CADA DIA PARARETAS DE LA ANC EN Pca Molino - Sin embargo va negar permis per demanar signaturas contra l`inseguritat va fe contestar era REACISME

#14 VEI DE SANTS MONTJUIC, BCN, 28/01/2014 - 10:53

AQUET PERSONATGE QUE TENIM DE REGIDOR MILLOR ES PREOCUPES PER EL BARRI ES EL LLEPACULS D L`ALCALDE TRIAS TOTA LA VIDA AL SEU SERVEI ELL SI QUE ES LA VOZ DE SU AMO RECORDEU LA MARCA DE DISCOS. PLAÇA BELLA DORITA (el molino) Venda de drogues - robos -acosos sexuals barallas (SEGUEIX)

#13 BEJOTA, BCN, 27/01/2014 - 17:29

Els partits independentistes s'estanquen
Una enquesta publicada per La Razón apunta que els partits defensors de la secessió (CiU, ERC i la CUP) obtindrien 71 o 72 escons en unes eleccions autonòmiques, dos o tres menys que els 74 que sumen en l'actualitat.

#13.1 BEJOTA, BCN, 27/01/2014 - 17:30

... LLIURE DE SONATS ,POT SER.

#12 Martí Fuller, Barcelona, 26/01/2014 - 21:47

Tots els visques a Catalunya lliure que llencen els de CiU son falsos..
Fins que els de CiU, que no oblidem son els hereus de Pere Anton Veciana , Cambó i Pujol en la seva particular croada burgesa per servir Espanya a canvi de res pel poble , no ens demanin perdó.

#11 TETE BCN, BARCELONA, 26/01/2014 - 21:19

SEPARRATAS!!! ESTO ES UNA REGLA DE TRES. SI QUEREIS LA INDEPENDECIA PQ ESPAÑA NOS ROBA, LUEGO QUERREIS LA INDEPENDENCIA DE BARCELONA PQ CATALUNYA NOS ROBARÁ.
LOS SEPARRATAS NOS LLEVAN A LA RUINA
VISCA CATALUNYA LIBRE DE SEPARRATAS