Publicitat
Política · 15 de Juliol de 2009. 19:44h.

Un regidor de CiU considera "històric" el finançament

"Estic molt content, encara que jo sigui de Convergència i els meus diguin que l'acord és il·legal"

Malgrat l'oposició de CiU a l'acord de finançament, sorgeixen algunes veus dins de la federació que es mostren favorables als resultats assolits, com el tercer tinent d'alcalde i regidor de règim interior i participació de l'Ajuntament de Vic, Josep Rafús i Isern, militant de CiU.

Durant una tertúlia a Ràdio Vic, Rafús ha dit sobre l'acord que "estic molt content, encara que jo sigui de Convergència i els meus diguin que l'acord és il·legal". Ha afegit que al marge de que "les xifres siguin suficients o insuficients, és un acord que jo crec que és històric per a Catalunya i per a la resta de comunitats. Cal dir-ho, perquè marca un model diferent que ens pot donar un punt de partida".

Després d'insistir que "estic content, sigui legal o il legal", ha afirmat que ja "s'ha arribat a un acord i ens podem posar a treballar. La Generalitat passava penúries econòmiques, i els diners que ens arribaran es podran utilitzar" per solucionar aquests problemes.

Josep Rafús, a la part superior dreta, amb membres de la llista municipal de CiU a Vic
Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Dessmond, Barsalona, 16/07/2009 - 13:44

Sembla una notícia de conya marienera. L'únic paio convergent que està d'acord amb el finançament es diu Rafús. No serà una broma?

#12 cat, cat, 16/07/2009 - 10:26

Estem parlant d'un finançament just, o justet?

#11 roger, EL PUTXET-bcn-, 16/07/2009 - 10:02

Jo també estic molt content amb el finançament, ja estic pensat a que podré destinar els diners que estalviaré per no pagar les autopistes, els llibres del cole de franc, el dentista, uf encara podré estalviar.
Gràcies per aquest finaaçament tant just

#10 Ramon, Barcelona, 16/07/2009 - 03:32

Esquerra té raó: dins CiU hi ha botiflers. Hi ha gent que coincideix amb Esquerra.

#9 Enric-, bcn, 16/07/2009 - 00:10

Jo sóc votant de ciu i també penso que l'acord és bo. ERC no ho fa tot bé, però s'ha de reconèixer que aquí ens ha passat la mà per la cara.