Publicitat
Política · 20 de Maig de 2009. 12:37h.

Un regidor de CiU exigeix la prova d'alcoholèmia

Després que un edil d'ERC l'acusés de beure

Un regidor de CiU exigeix la prova d'alcoholèmia

Jaume Torremadé als estudis d'E-TV

L'actual cap de l'oposició de CiU a Salt i exalcalde, Jaume Torramadé, va exigir passar la prova d'alcoholèmia després del ple de dilluns passat perquè un regidor d'ERC li havia dit que anava begut. Segons El Diari de Girona, "el ple de Salt de dilluns va acabar amb un control d'alcoholèmia. Ningú havia conduït cap vehicle, però el portaveu de CiU, Jaume Torramadé, va exigir-ho a la policia local després que el regidor de Serveis, Josep Soler (ERC), insinués que anava begut. El representant nacionalista va donar 0,0 i ara es planteja denunciar Soler per mentir en públic".

El rotatiu, assenyala que "l'enfrontament hauria començat quan Soler, com admet, li va preguntar si havia fet la pregunta sobre l'adjudicació del servei d'escombraries perquè hi havia alguns "amics" seus dels sindicats entre el públic. El portaveu de CiU li hauria contestat que era "un imbècil" i altres insults com ara "idiota", segons alguns testimonis. S'haurien acostat més. Fins al punt que segons Soler, Torramadé l'hauria agafat, empentat i aixecat la mà. Segons torramadé, Soler hauria estat qui hauria empès. Com que les dues cares eren molt a prop, Soler va etzibar-li que feia olor de cervesa i que hauria de beure menys. Aquesta acusació va ser la que va acabar d'encendre la metxa. Mentre el líder de CiU afirma que els regidors d'ERC i els del PSC van marxar, Soler afirma que va excusar-se d'aquesta acusació tres o quatre cops i que la darrera vegada ho fa fer en veu alta perquè ho sentissin alguns testimonis. Mentrestant, Torramadé va exigir poder demostrar que l'acusació era falsa. Va reclamar que se li fes la prova d'alcoholèmia.

Per últim, posa de manifest que "finalment, el regidor de Seguretat, David Estévez, va aparèixer amb un agent de la policia local i un alcoholímetre, en una imatge que va aconseguir el responsable de la web www.totsalt.cat. Va fer el test i va donar negatiu, fins al punt que el marcador marcava 0,0 mg/litre. Torramadé va fer un certificat que demostrés que no havia begut absolutament res. Ara reclama que Josep Soler li demani perdó públicament o que presenti la dimissió. Si no ho fa, està disposat a anar als jutjats per mentir en públic deliberadament. Mentrestant, Soler indica que ja va demanar disculpes i que si el representant de CiU li demana perdó està disposat a tornar-l'hi a demanar".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Comentarista, Girona, 20/05/2009 - 19:10

Aquest és el president d'Unió a la provincia de Girona. Tela!

#1 Joan del Bages, Manresa, 20/05/2009 - 14:44

Però quin nivell el d'aquests 2 càrrecs electes municipals ! Ja tenen prou present els partits polítics a qui promocionen per a representar-los en els municipis ? Molt em temo que no, ja que no els hi deu interessar per vàries raons.