Publicitat
Política · 21 de Gener de 2016. 18:33h.

Un regidor de la CUP diu que al Rei “el coll li tallarem”

Joan Garganté recorda un himne popular durant la comissió on es va aprovar retirar la Medalla d’Or de Barcelona a la Infanta

El regidor de la CUP a Barcelona, Josep Garganté, va acabar una intervenció en la Comissió de Presidència de l’Ajuntament recordant un fragment d’un himne popular on es diu que es tallarà el coll del Rei. “Si el Rei vol corona, corona li darem: que vingui a Barcelona i el coll li tallarem”, va reblar provocant cara de sorpresa d’alguns regidors i somriures dels altres.

Garganté va utilitzar aquesta expressió en una rèplica. Minuts abans, el regidor de la CUP havia utilitzat la primera part de l’estrofa (“Si el Rei vol corona, corona li darem”) i volia completar-la per “ensenyar-la” al regidor de CDC, Joaquim Forn, de qui diu l’havia explicat “d’on venien les medalles i els Sants” feia un parell de mesos.

El regidor va utilitzar aquesta estrofa d’un himne popular per concloure una intervenció on demanava que l’Ajuntament retirés “algun tipus de medalla o algun tipus de privilegi” a qualsevol membre de la Casa Reial que el tingués.


Durant aquesta comissió, els regidors van aprovar instar el Govern municipal retirar la Medalla d’Or de Barcelona per el cas Nóos. Es tractava d’una proposta d’ERC que va rebre el suport de Barcelona en Comú, Convergència, Unió, PSC i la CUP. C’s i PP es van abstenir.

Garganté, a l'esquerra
Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#25 Roger, L'H, 22/01/2016 - 14:58

Fins on jo se aixo es la lletra d'una cançó força antiga.

#24 Prudenci, Sabadell, 22/01/2016 - 14:47

Un procés pacífic, amable i democràtic?
(Risas)

#23 ES AIXO EL QUE ENS ESPERA?, Barcelona, 22/01/2016 - 09:22

Que algu es pregunti ON ENS PORTA
aquest tipo de comentaris?

Ens porta a elgun lloc?

Per un servidor de TOTS TOTS
els ciutadan de Barcelona

#22 Zenaida, Barcelona, 22/01/2016 - 08:36

Puedes dar gracias a la bondad declos Españoles a los que despreciais para poder seguir bramando de esta manera. Lo dicho es un delito y mereces ka carcel tu y los separatas que te rien las gracias

#21 Andreu, Banyoles, 22/01/2016 - 06:10

En altres temps aquest noiet ja sería historia.