Publicitat
Política · 11 de Maig de 2015. 15:32h.

Un regidor del PPC titlla la CUP de “porcs”

Per enganxar publicitat electoral a bancs i cabines telefòniques d’Esplugues

Un regidor del PPC titlla la CUP de “porcs”

Imatge de la piulada

El regidor del PPC d´Esplugues de Llobregat i Secretari General de Noves Generacions, Marcos Sánchez Siles, en una piulada a twitter, ha titllat la CUP de la localitat de “porcs”. “Embruten la nostra ciutat, passant-se les ordenances pel folre. Que farà l’Ajuntament?”, ha preguntat.

Sánchez criticava d’aquesta manera l’enganxada de cartells i publicitat de la formació independentista a diferents bancs, cabines de telèfon i parades d’autobús de la localitat. Aquest ‘incident’ se suma a les darreres polèmiques a les xarxes socials tot coincidint amb l’inici de la campanya electoral.

D’aquesta manera, la candidata d’ICV-EUiA a Girona, Marina Pibernat, va aprofitar el debat d’alcaldables per Barcelona per afirmar que “res més bonic que veure a BTV a la ‘derechona catalufa’ criticant Ada Colau. Esteu cagats, escòria”. Per la seva banda, Ada Colau va equiparar Trias amb la màfia.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Roger Pons, Esplugues de Llobregat, 12/05/2015 - 21:00

No sóc sospitós de simpatitzar amb el PP però en Marcos té molta raó veient com les CUP estan embrutant la nostra ciutat i no respecten els espais d'altres forces polítiques. És fàcil criticar-lo perquè és del PP, però qualsevol ciutadà d'Esplugues estarà d'acord qen Marcos aquest cop te raó.

#6 Xipolleig, Barcelona, 11/05/2015 - 22:37

En canvi la corrupció del partit de Don Mariano Bárcenas és molt neta, la fan personatges que oloren a colònies molt cares

#5 Pablito, Barcelona, 11/05/2015 - 18:11

Cuando se insulta hasta si tienes la razón la pierdes también. Con buenos modos, por eso de se matan más moscas con miel que con hiel, aunque no se lo merezca el CUP, no hay que bajar a su ruedo. Entre otras cosas porque te igualas a ellos y esto sí que es un insulto de verdad.
Obviarles es lo mejor

#5.1 Jordi, barcelona, 11/05/2015 - 19:17

Que no tenen raö i que son els banquers un Angalets que perdonan deutes als Politics i treuen la gent.

#4 Joan, BCN (GRÀCIA) , 11/05/2015 - 18:04

EL QUE SÓN... I PUNT!

#2 egarense, Terrassa, 11/05/2015 - 16:43

Yo cerdos no se si lo serán , pero alguna querencia tienen
Ayer paseando por la feria modernista de mi ciudad Terrassa descubrí lo que es el voto basura
Lo digo con cariño ya que es el único partido de la ciudad que los carteles los tienen enganchados en los contenedores de lka basura

#2.1 Can Jofresa, terrassa, 11/05/2015 - 18:10

Avalo lo que dice egarense: esta tropa pega carteles donde les sale de la estelada.