Publicitat
Política · 30 de Novembre de 2018. 18:12h.

Un regidor del Prat de Llobregat regala una bandera espanyola a Torra

El portaveu del Partit Popular també li entrega una senyera perquè "deixi la independència"

El portaveu del PP al Prat de Llobregat, Miguel Ángel Ochoa, ha regalat una bandera d'Espanya i una senyera al president de la Generalitat, Quim Torra, durant la inauguració d'un obrador en aquesta localitat.

El regidor també li ha reclamat que es preocupi per tots els catalans, abandoni el procés i torni "a l'Estatut, a la Constitució i a la legalitat". Ochoa també li ha demanat que "reflexioni sobretot el que signifiquen" les dues banderes. L'edil ha defensat que els catalans "demanen encaridament que els polítics que governen Catalunya tornin al camí de la legalitat i es comencin a preocupar pels problemes reals".

Torra s'ha guardat les dues banderes a la butxaca del seu abric i li ha respost: "això és el que fem, a això hem vingut" de manera cordial.

92207-tuit.jpg

Entrega de banderes
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Oscar Barta Fabri, El Prat de Llobregat, 01/12/2018 - 06:43

pero no el do de pecho, candela debajo del ombligo. Aún querrá que le mantengamos a él y a los suyos. No sé quien es más notario. De dar la nota.

#2 Oscar Barta Fabri, El Prat de Llobregat, 01/12/2018 - 06:42

Y el kiriki de El Prat, con dos carreritas privadas, 3 o más vástagos, del año 72 dice que por culpa del PP se ve con 45 años, en la enseñanza pública, siendo funcionario interino, chapoteando y chupeteando y la culpa de todo es del expolio fiscal, del PP y del precio de las medidas profilácticas contraceptivas. Y dice que el PP da la nota. El da

#1 Albert, BCN, 30/11/2018 - 21:03

jajajajjajajaj pero si eso es como darle un crucifijo a un vampiroooo!!! jajjajajaja