Publicitat
Política · 25 de Setembre de 2009. 14:40h.

Un regidor del PSC troba "feixista" el referèndum d'Arenys

Ernest Suñé recomana als "quatre arreplegats" que "toquin de peus a terra"

Un regidor del PSC troba "feixista" el referèndum d'Arenys

Ernest Suñé critica el referèndum

El tinent d'alcalde del Masnou pel PSC, Ernest Suñé, ha lamentat en un article al seu bloc, i en referència al referèndum d'Arenys, que "quatre arreplegats preteneu sota un suposat dret no reconegut trencar amb l’estament que ha donat estabilitat i permet que hi hagi suficient llibertat com per que hom pugui manifestar el que vol, amb ple respecte de la llei i els drets de les persones".

"Qualsevol consulta popular és legítima en tant que sigui organitzada per entitats del municipi. La intervenció de l’Ajuntament va pervertir el procés, afegint-hi un component nou: la involucració d’una administració sense cap competència", afegeix, a més de recordar "que la secció del despatx de l’Alcalde, la participació del regidor de CiU Sr. Molons i de funcionaris forma part d’una conxorxa inacceptable i d’us de diners públics que algú haurà d’investigar".

"També caldrà saber si van utilitzar-se dades del padró d’habitants o del cens electoral, especialment salvaguardades per la Llei de Protecció de Dades", assenyala, a més de voler "ratificar el que he dit, a Arenys de Munt hi va haver dos grups de feixistes: els que van venir en autocars i els que, a l’Ajuntament, van organitzar la consulta…".

"I, el pitjor de tot, és que mentre quatre elucubren per la independència, les arques d’Arenys de Munt es desangren i impedeixen donar serveis bàsics i no s’atenen els problemes reals de les persones", lamenta, a més de recomanar els impulsors del referèndum "toqueu, d’una vegada, de peus a terra…".

Publicitat
Publicitat

47 Comentaris

Publicitat
#47 esteve, El Masnou - Ocata, 02/10/2009 - 20:35

Perdoneu, però no sabeu que per a els espanyols prilmer es l'unitat avans que la llibertat del seu poble?.Per aixó tenen l'article 8 de la constitució i l'exercit.

#46 Paco el Negre, Alacant, 26/09/2009 - 13:17

Gràcies, Arenys.
No hauríem de perdre ni 15 segons en replicar aquest senyor. Es desqualifica tot sol.

#45 Ramon.cat, Barcelona, 26/09/2009 - 13:06

El que ha de tocar de peus a terra ets tu.
I de feixistes, ignorants i mentiders el mon n'és plè.

#44 Fran, Llinars, 26/09/2009 - 12:48

Vaja! si 1 persona creu feixista l´actitut d l´impendentisme es 1 tal, pero si ho feu vosaltres vers tot el q sigui espanyol esta d puta mare. Extranya democracia la vostra.

#43 Rma, xauxa, 26/09/2009 - 12:38

Quatre arreplegats? Burru !! et van suspendre en mates,no saps ni comptar.