Publicitat
Política · 18 d'Agost de 2017. 19:14h.

Un regidor d'ERC arrenca un cartell a Josep Anglada durant el minut de silenci

El líder ultra presenta denuncia per injúries i coaccions contra ell i contra Arnau Martí, de Podem

Un regidor d'ERC arrenca un cartell a Josep Anglada durant el minut de silenci

Josep Anglada i Jaume Colomer, en un moment de la discussió (foto: SOMI)

El president del partit Som Identitaris (SOMI), Josep Anglada, ha aprofitat el minut de silenci davant l’Ajuntament de Vic per condemnar els atemptats de Barcelona per mostrar uns cartells amb el símbol de prohibició de les mesquites i el lema ‘Fora gihadistes de Catalunya’. El regidor d'ERC Jaume Colomer i el de Vic per Tots (Podem) Arnau Martí han reaccionat arrabassant-li el cartell.

Anglada ha presentat una denuncia contra els dos regidors per injúries i coaccions ja que s’ha sentit “agredit” per “les empentes rebudes per Martí, i després pels cops que ha rebut per part del regidor Colomer”.

“En una democràcia tothom té la llibertat d’expressar lliurement la seva llibertat d’expressió malgrat que en alguns no els hi agradi”, ha afegit.

SOMI ha negat qualsevol agressió per part d’Angalda contra el regidor de Vic per a Tots, sinó que el líder ultra “tan sols s’ha limitat a apartar-lo per recollir del terra el cartell que el regidor Martí li havia pres a la dona d’Anglada”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Carlos Gomez, murenu de la serra, 18/08/2017 - 21:16


El Visa d´Abadal, la Marta Rovira, el seyor Quicu, la Marta Pascal, el nostradissim Anglada, i segur que m´en deixo algun, son tots fills d´aquella santa terra, boiros bressol de les essencies de la nostra etnia

Vic es com el reservori de llavors de Svalbard. La nostre continuitat com especie mil.lenaria esta garantida pasi el que pasi

#3 Rogeli, Tornabous, 18/08/2017 - 20:57

ERC es evident son pro-musulmans. Han emplenat la comarca de Vic de moros i tan contents. A la foto falta Angelitu Colom.

#2 Galba, Palafrugell, 18/08/2017 - 20:03

D'això alguns en diuen en llibertad de expressió. A més, no se a que ve tant d'escandol, a mi tot plegat em sembla molt simbòlic.

#1 marcos gomez, SEGUR DE CALAFELL, 18/08/2017 - 19:58

Anglada estamos contigo.