Publicitat
Política · 9 de Juny de 2009. 14:10h.

Un regidor d'ERC denuncia una agressió a Viladecavalls

Va denunciar l'adjudicació d'una subvenció a la UD Can Trias

Un regidor d'ERC denuncia una agressió a Viladecavalls

Lluís Soler i Turu

El portaveu d'Esquerra a l'ajuntament de Viladecavalls, Lluis Soler i Turu, denuncia en el seu blog que el passat 29 de maig "vaig ser agredit a l'entrada de l'Ajuntament quan anava cap al ple, pel simple fet d'haver dit la veritat. Davant la violència d'uns quants, la passivitat va ser l'actitud de l'Il·lustríssim Alcalde -Sebastià Homs- i alguns membres i ex-membres de l'equip de govern que hi eren presents".

Aquest incident ve arrel que el mateix regidor denunciés públicament l'adjudicació d'una subvenció de 6.000 euros a la Unión Deportiva Can Trias després que aquesta entitat ho demanés per instància. En aquest sentit, afegeix que "sóc el portaveu del grup municipal d'Esquerra. Som a l'oposició i, per tant, tenim el deure de fiscalitzar a l'equip de govern. Esquerra ha denunciat una mala pràctica de l'equip de govern, concretament un tracte de favor que es tradueix amb un ingrés de 6.000 euros a una entitat esportiva. Nosaltres no estem en contra de cap entitat però, repeteixo, tenim el deure de denunciar els incompliments de la llei de subvencions. Les intimidacions, coaccions, agressions que han intentat impedir el meu dret fonamental a exercir la meva funció política no em faran trair els valors de la transparència, legalitat i honestedat".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 UPI_PIOLO, Viladecavalls., 20/07/2009 - 11:28

Hi ha algunes personas, que volen fer veure que son bones, com en Lluís, qui te una llengüa pitjor que la del diable i no pensa en res més.

#7 Busquets, Viladecavalls, 09/06/2009 - 22:13

Es vergonyós que es vulgui criminalitzar uns pares de família pq van escridassar un polític que els havia insultat.
Ara resulta que a la gent d'ERC no se'ls pot criticar?
Tanta arrogància és indignant.

#6 Josep, Terrassa, 09/06/2009 - 20:55

Cal que la Comarcal de Convergencia , investigui la situació de CDC a Viladecavalls , es sospitosa , per menys que aixo Convergencia ja va expulsar un alcalde a Viladecavalls

#5 Manel, Vallès, 09/06/2009 - 20:23

Ànims Lluís! La veritat, la transparència i l'honestedat no poden ser mai coaccionades ni amenaçades. Aixó només te un nom: CACIQUISME i pel que es veu el senyor Homs ho practica de meravella.

#4 Quim, Viladecavalls, 09/06/2009 - 19:33

Per tota la gent del poble son conegudes les maneres de l'alcalde en aquesta legislatura. Abans del pacte amb el trànsguga socialista, una persona del seu equip de gobern ja va agredir a un familiar d'un altre militar... Ara no m'he sorprés!!