Publicitat
Política · 22 d'Agost de 2009. 11:24h.

Un senador d'ERC aposta pel tàndem Puigcercós-Carod

Carles Bonet: "El pacte hauria de veure's plasmat a la pròxima llista amb Puigcercós d'un i Carod de dos"

Un senador d'ERC aposta pel tàndem Puigcercós-Carod

Carod i Puigcercós, en una imatge d'arxiu

El Portaveu d'ERC al Senat i home de confiança de Carod-Rovira, Carles Bonet, ha assegurat que el pacte a ERC "va ser un pacte molt important. Ni ERC ni la societat catalana es mereixien unes primàries a sang i foc". En una entrevista a La Vanguardia, una de les persones clau perquè Joan Puigcercós i Josep Lluís Carod-Rovira fumessin la pipa de la pau diu que "el pacte és sòlid i hauria de veure's plasmat en la pròxima llista amb Puigcercós d'un i Carod de dos".

D'altra banda, també ha assegurat, en referència a la manifestació de Carod, que "no sóc partidari de posar la bena abans que es produeixi la ferida. Al marge de futuribles manifestacions, és més efectiu estudiar i analitzar la sentència quan arribi i veure quines accions pot prendre Catalunya. Estic segur que el Govern i el Parlament estaran a l'altura de les circumstàncies".

El diputat republicà considera que "a Catalunya hi ha molta crítica injustificada a la política en general... potser perquè portem massa temps instal·lats en la crispació i en l'eterna reivindicació. La societat catalana està estresada des de fa cinc anys, amb tensions negociadoras amb l'Estat. Catalunya no pot viure instal·lada en la queixa eterna, amb crides per part dels polítics a manifestacions i mobilitzacions a les queixes permanents. Tancada la carpeta del finançament ha arribat el moment de buscar estabilitat i lluitar tots per a sortir de la crisi econòmica.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 JORDI, sant pol d mar, 24/08/2009 - 17:02

Aquest Carod, només pensa en éll, i la seva poltrona.També en la dels seus amics, coneguts i parents, que té ben col.locats arreu del mon. Es un barroer, uncara-girada, que Catalunya no es mereix...peró l'hem d'aguantar, perque ens va enganyar.

#6 Rafa, Vic, 22/08/2009 - 22:15

Encara és senador el Bonet ?. Si està a la política des l'era dels mamuts!

#5 LLuis, Arenys, 22/08/2009 - 18:09

Als independentistes aquest cop, escarmentats com estem d'Esquerra, ens és igual si és en Puchi o en Carod. Tots a votar a en Carretero i Reagrupament

#4 lluis, MATARO, 22/08/2009 - 17:17

AQUEST DIARI ELECTRONIC ES EL OFICIAL DE ERC?

#3 Alcampelló, Barcelona, 22/08/2009 - 15:12

Bonet se lleva el agua a su molino desde las dos acequias.Más listo que el hambre. No ha dicho que él debería ser el 3 porque quedaría feo y, además, sería como renunciar a la posibilidad del 1 o el 2.Para llegar a la poltrona hay que ser habilidoso.