Publicitat
Política · 10 d'Octubre de 2009. 13:57h.

Un senador insta Puigcercós a "no dividir" Esquerra

Carles Bonet afirma que "la gent del carrer troba senzillament lleig" prescindir de Carod

Un senador insta Puigcercós a "no dividir" Esquerra

Carles Bonet, senador d'ERC

El senador d'Esquerra, Carles Bonet, ha lamentat en un article d'opinió a l'Avui que el president del partit, Joan Puigcercós, no compti amb Josep-Lluís Carod-Rovira, de cara a les properes llistes electorals. Bonet critica que "altre cop a ERC ens signifiquem per fer coses sorprenents".

"En aquesta la gent del carrer, sense entrar en d'altres consideracions, troba senzillament lleig que el líder del partit que durant els darrers 10 anys ha encapçalat una represa que l'ha dut a obtenir els màxims resultats des de la República, que ha saludat el seu relleu com a cap de llista i que és el vicepresident de la Generalitat, el bandegem d'aquesta manera. A fe de Déu que la finezza no forma part de la nostra pràctica política!", afirma.

Bonet considera que "una cosa és una renovació i l'altra fer tabula rasa com se'n dóna la sensació", a més d'assenyalar que Carod "de cap manera no és un polític amortitzat". El senador admet que "alguns encara estem esperançats", d'una candidatura amb el vicepresident de segon de Puigcercós.

El senador li recorda al president d'Esquerra que "no cal que retrocedim als anys trenta per recordar els estralls que la divisió i el menysteniment dels millors capitals han dut al nostre partit. La història recent ens recorda on han acabat els afanys per monopolitzar Esquerra. Ni la marginació de dirigents rellevants ni suposats fitxatges espectaculars han dut, a la llarga, cap guany sensible".

"Joan Puigcercós té una gran oportunitat i una doble responsabilitat. Com a president del partit l'ha d'estabilitzar i l'ha d'homogeneïtzar, no l'ha de dividir. Com a candidat ha de procurar fer una llista amb les màximes possibilitats. I segur que en Josep-Lluís Carod-Rovira i tot el que representa en seria un gran puntal. Avui més que mai ens convé tenir sentit de partit, que és com dir sentit comú", conclou.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Manel, Sant Cugat, 11/10/2009 - 04:53

No soc Matemàtic de professió... però... algú em pot aclarir si el zero es pot dividir?
En tots cas, si la divisió es fes per dos, mitja esquerra faría president en Montilla i l'altra mitja en Ferran o en Zaragoza... o potser tots votarien Chacón?

#5 Ex-ERC, BCN, 10/10/2009 - 18:54

Puigcercos, no afluixis que encara has de fer molta neteja.

#4 Josep-Empordà, Palafrugell, 10/10/2009 - 18:35

Als reagrupats us aconsello que si en Carles Bonet truca a la vostre porta, no li obriu. Si l'admeteu, teniu garantit el merder. Ara ja esteu avisats.

#3 Doctor Gràcia, Barcelona, 10/10/2009 - 17:04

Un cop liquidat Carod ara cal liquidar la resta de la camarilla. Qui ho farà? La marea grana. Encara no ets e Reagrupament?

#2 Ex votant d'ERC, L'Estartit, 10/10/2009 - 16:59

Del cau d'escurços que sempre ha sigut ERC, l\'escurçó major és en Carles Bonet, artìfex de totes les intrigues que hi ha hagut, aixó si, sempre fent possar la cara d\'altres. És el Josep Mª Sala d'ERC, el que mou els fils de les conspiracions