Publicitat
Política · 14 de Gener de 2011. 20:14h.

Un símbol de les Seleccions, nou responsable de l'Esport

L'excapità d'hoquei patins, Ivan Tibau, va renunciar a jugar amb Espanya

Un símbol de les Seleccions, nou responsable de l'Esport

Tibau, amb la resta de la selecció catalana, posa amb Pasqual Maragall després del triomf a Macau

Ivan Tibau ha estat nomenat nou secretari general de l'Esport de la Generalitat en substitució d'Anna Pruna. Nascut fa 37 anys, ha estat jugador internacional d'hoquei patins i fins ara era regidor de CiU a l'Ajuntament de Lloret. En el Govern d'Artur Mas, la secretaria d'Esports depèn directament de Presidència i no de Vicepresidència com en l'etapa del tripartit.

A finals de 2003, va anunciar que no jugaria més amb la selecció espanyola. El nou home fort de l'esport català va ser el capità de Catalunya al Mundial B de Macau 2004, aixecant el trofeu de campions. Malgrat que Catalunya ja no ha va poder competir més a nivell internacional -fins a les dues darreres edicions de la Copa Amèrica-, Tibau no va tornar a jugar amb Espanya.

Tibau va anunciar la seva retirada com a jugador al final de la temporada 2007-08 i va acceptar la proposta de dirigir el CH Lloret, banqueta que ha abandonat fa uns dies. A banda de la seva activitat esportiva, ha treballat a Caixa de Girona a Blanes i ha estat regidor d'Esports de l'Ajuntament de Lloret de Mar per CiU.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 Johan, Sants, 17/01/2011 - 23:48

catalans...catalanes....una nació una selecció...Catalunya independent! fora hispaniols que sens pixen a la boca (bé es una expressió pq nomes iceta practica akets fets...fets no paraules)...PROU! PROU! PROU! Catalunya es un país!

#19 siscugym, bcn, 16/01/2011 - 00:38

Continuem posant homes de palla sense experiència davant del mon de l'esport català, envers de posar professionals amb estudis esportius i força experiència, portar el carnet a la boca del partit adient es el mes important.

#18 Blanca Fort , Manresa, 16/01/2011 - 00:30

Joan R (Girona) nèstàs molt segur del que dius, sembla que siguis la persona que ha decidit. Parlé pour parlé deixe-m'ho per un altre dia!!!

#17 Joan R, Girona, 15/01/2011 - 22:42

CiU ha intentat 6 noms abans. Pere Miró i Jordi Serra (dirigents internacionals), Francesc de Puig, Jordi Sans, Enric Masip i Manel Estiarte (gestors amb prestigi). El govern dels millors s'ha fet per eliminació. L'Ivan és un patriota, però no n'hi ha prou amb això. Molta sort! La necessitàs!

#16 Info Esport, Cornella, 15/01/2011 - 20:03

L'Ivan Tibau no és només un ex esportista d?èlit.
Diplomat en Empresarials i llicenciat en Direcció i Administració d?Empreses.
En excedencia com a sots-director de riscos d?una de les caixes més importants del nostre pais.