Publicitat
Política · 16 de Maig de 2015. 18:30h.

Un simpatitzant de Colau els hi diu "fills de puta" als del PPC

Incident en una paradeta del barri del Carmel de Barcelona

Un simpatitzant de Colau els hi diu "fills de puta" als del PPC

Imatge de l'incident

Un simpatitzant de Barcelona en Comú ha increpat membres del PPC aquest dissabte al barri del Carmel de Barcelona. “Sou uns fills de puta”, ha dit durant una discussió que gairebé arriba a les mans.

Barcelona en Comú ha denunciat mitjançant el twitter que els ‘populars’ han trucat a la Guàrdia Urbana per una paradeta que han instal·lat al barri. “El PP ens denuncia perquè no tenim el paper de permís. Veïns del Carmel indignats diuen que el PP ens té por. Seguim!”, han assegurat a la xarxa social.

Un simpatitzant de la candidatura encapçalada per Ada Colau s’ha apropat a la paradeta del PPC per recrimar la trucada a la Guàrdia Urbana, però la discussió ha anat pujant de to.

“Et posaria la cara com un mapa perquè sou uns fills de puta”, ha dit el simpatitzant de Barcelona en Comú abans de respondre a un membre del PPC que “et foto una hòstia que et mato”. “Vinc aquí perquè vosaltres heu trucat a la Guàrdia Urbana”, ha insistit. Per la seva banda, membres dels ‘populars’ responien amb un “no provoquis” o “a la policia llamamos”.

Des de Barcelona en Comú, mitjançant un comunicat, han volgut aclarir “que la persona que avui s’ha exaltat davant la paradeta electoral del Partit Popular al Carmel no pertany a cap comissió ni grup de barri de Barcelona En Comú”. “Els membres del grup de treball d’Horta-Guinardó- que des de fa mesos formen part del projecte de BComú- constaten que fins avui mai l’havien vist a cap reunió de treball”, han afegit.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#28 artur, mas-turbador, 18/05/2015 - 01:32

.. se le ve cara de facha...al comú este

#27 Alex, Barcelona, 17/05/2015 - 19:32

Si aquest paio,o els que van voltar al Parlament portessin una creu gamada tots coincidiriem a condenar sense cap dubte.Però ho fan tios igualment violents i com que diuen estar lluitant pel bé comú i social i blablabla...resulta que no..que són màrtirs de no sé quina causa..La premsa molt culpable.

#26 Claüc, Sabadell, 17/05/2015 - 16:38

Un unionista d'esquerres insulta a un unionista de dretes.

Ara el PP intentarà confondre involucrant-hi els independentistes, però no colarà.

#26.1 MambaNegra, Barcelona, 17/05/2015 - 21:35

Els que justifiquen la violència són uns idiotes

#25 ccc, bcn, 17/05/2015 - 14:41

Colau Style

#24 Jaume, Palma, 17/05/2015 - 13:42

PP: Xusma que intenta acabar amb els catalans de les Illes. Penseu-hi, germans catalans del Principat: primer han vingut per nosaltres, però després aniran per vosaltres, els catalans del continent.