Publicitat
Política · 18 de Febrer de 2010. 09:49h.

Un SMS implica Sánchez Llibre en la trama d'Unió

"No passa res, està tot controlat, només has de mantenir la teva versió"

Un SMS implica Sánchez Llibre en la trama d'Unió

Sánchez Llibre, parlant pel mòbil en l'antiga seu d'Unió

La Fiscalia del Tribunal Suprem implica Josep Sánchez Llibre en la trama de presumpte finançament il·legal d’Unió, segons informa El Periódico. El dirigent hauria enviat missatges de mòbil on li comenta a un proveïdor del partit cridat a declarar davant la fiscalia que "no passa res",  que "està tot controlat" i que l’únic que ha de fer és "mantenir la seva versió" que les factures falses eren realment de societats instrumentals i no corresponien a despeses d’Unió.

Sánchez Llibre té la condició d'aforat en ser diputat al Congrés dels Diputats. Un dels proveïdors habituals d’Unió va manifestar davant la Fiscalia de Barcelona que des del 2003 fins al 2007 va prestar diversos serveis a aquest partit: va organitzar congressos, assemblees i altres esdeveniments públics.

L’empresari va declarar que va rebre ordres expresses del llavors gerent d’UDC, Josep Maria Núñez, àlies Nani, ­perquè facturés a nom de les com­pa­nyies que eren controlades per Unió. Nani li va dir a més a més que aquesta operació estava avalada per Sánchez Llibre.

El Periódico ha pogut comprovar que "­entre el material figuren di­versos correus remesos des de l’adreça ­ad­­mi­nistracio@unio.org en què s’in­dica a l’empresari com ha de fer les ­fac­tures falses i els conceptes que hi han de figurar. Tot seguit, i després de ser corregides, les factures van ser ­tornades a enviar al proveïdor des d’un fax que pertany al ­partit ­de­mocristià i que es troba a la seu del carrer de Nàpols de Barcelona".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 maluhe, barcelona, 19/02/2010 - 22:42

Y estos nos iban a quitar el Impuesto de Sucesiones....!totalmente!
Tanta bondad....por otro lado les caia lo que tanto aman......el p... DINERO

#12 Un que passava per aquí, Barçalona, 19/02/2010 - 00:14

Sou una colla de descreguts: el tal "Nani" viu a una de les millors cases del Maresme per la senzilla raó que "li va tocar la loteria". Com a la majoria de polítics, vaja (incloent en Montilla i TOTS els alcaldes socialistes del Baix Llobregat, vaja)

#11 Tzatza, BCN, 18/02/2010 - 15:57

Aquesta és la segona vegada que una fundació relacioada amb UDC se l' acusa de finançament irregular del partit. La primera, FECEA, encara cueja pels jutjats per subvencions del FSE.

També el cas Pallerols..No sé, no sé. sospitòs tot plegat.

#10 Mònica, Sant Pere de Ribes, 18/02/2010 - 13:36

Estic d'acord en que cal exigir transparència i responsabilitat democràtica als polítics. Així doncs, demanem a Mas i a Duran que aclareixin si hi ha hagut finançament irregular a UDC.

#9 Guillem torres, barcelona, 18/02/2010 - 13:28

això serà l'enfosament definitiu per UDC. blog economia internacional: www.ekonomicus.wordpress.com