Publicitat
Política · 14 de Novembre de 2013. 17:15h.

Un socialista independentista

L'alcalde de Flix, Marc Mur, s'incorpora com a secretari de l'executiva de l'AMI

Un socialista independentista

Mur, en una imatge d'arxiu. (Foto: socialistes.cat)

L'alcalde de Flix, el socialista Marc Mur, ha entrat a l'executiva de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) que presideix el vigatà Josep Maria Vila d'Abadal. Mur ha estat escollit com a nou secretari en la reunió de la direcció de l'AMI que s'ha fet aquest dijous a Solsona.

Mur ha substituït Josep Manuel Ximenis, exalcalde d'Arenys de Munt, i que fins ara feia de secretari. Però com a conseqüència de la moció de censura que va patir el dirigent de la CUP -i que l'ha apartat de l'alcaldia-, l'AMI ha optat pel seu relleu a l'executiva de l'ens municipalista.

Des del passat mes de setembre, l'Ajuntament de Flix era dins de l'executiva com a convidat, tal  com es va decidir en una reunió a Tortosa. A partir d'ara serà un membre decisori més. Mur és l'únic alcalde socialista membre de l'executiva, tot i que més d'una vuitantena de municipis governats pel PSC estan adscrits a l'entitat sobiranista.

Així, l'executiva de l'AMI queda integrada per Vila d'Abadal com a president; Josep Maria Roigé (Balaguer), Ferran Bel (Tortosa), Josep Maria Corominas (Olot) i Josep Andreu (Montblanc), com a vicepresidents; Marc Mur (Flix), secretari; Josep Maria Cervera (Port de la Selva), tresorer; i Juli Gendrau (Berga), Laura Vilagrà (Santpedor), David Rodríguez (Solsona) i Jordi Munell, com a vocals.

D'altra banda, l'AMI ha decidit interposar accions legals contra la delegada del Govern a Catalunya, María de los Llanos de Luna, per una presumpta "malversació de fons públics", segons han indicat des de l'AMI, per haver denunciat 184 municipis catalans.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#14 Merlet, Montblanc, 15/11/2013 - 12:33

Trobo que encaixarà bé. Per la cara de pagès, tancat, provincià i de poca cultura, segur que encaixa de nassos entre el col·lectiu secessionista

#13 Tomppa, Sabadell, 15/11/2013 - 07:47

Estat espanyol = independent que vol dir que els espanyols són independentistes perquè si no fos així, estat espanyol no existiria. Potser que aquell home de flix es només democrata i punt.

#12 Casper, Bcn, 15/11/2013 - 06:36

Balmon échalo ya a la puta calle, que se vaya con ERC o la CUP. Mira que carita de pícaro y transgresor tiene el tipo en la foto uyyyyy...

#11 Jordi, ,, 14/11/2013 - 23:24

c'est a dir: un socialista nacionalista.
Hum... ¿A qué me suena eso?

#11.1 Tomppa, Sabadell, 15/11/2013 - 07:47

Estas dient que socialistes espanyols i el pp estant contra independencia ... d'estat espanyol ?

#10 Albert Piera, Masquefa, 14/11/2013 - 23:17

Deu ser un mutant