Publicitat
Política · 31 d'Octubre de 2019. 12:24h.

Un tertulià de TV3 felicita els Mossos

Roger Montañola expressa "tot el meu suport" a les forces policials

El tertulià del Tot es Mou de TV3, Roger Montañola, ha defensat la tasca de la policia durant els disturbis dels darrers dies a Barcelona. El també membre de Lliures ha criticat que hi hagi gent que pensi que "el carrer és seu i que això és el far west i que pots tirar pedres i cremar contenidors".

"Si tu t'exposes a això, la policia ha d'actuar, és de primer d'Estat de dret", ha afirmat, a més d'admetre que "em sembla vergonyós que el mantra en el que estem treballant en aquest país és criminalitzar la policia,que té la funció de mantenir l'ordre". "En el moment que algú la seva forma de protesta és crear el caos que s'atengui a les conseqüències. Punt i final", ha sentenciat.

"I ja està bé de dir 'pobret aquest' o 'pobret l'altre'. Qui no vulgui pols que no vagi a l'era. El 99% de la ciutadania de Catalunya no ha anat a tirar pedres ni a cremar contenidors. Hi ha una part molt important que s'ha manifestat políticament en contra d'un element que considera injust", ha recordat l'exdiputat d'Unió.

"La gent ha d'assumir que quan hi ha una manifestació que deriva en conflicte la policia ha d'actuar, aquí, a Sebastopol i a qualsevol lloc del món. Només faltaria que no ho fes. Per tant, des d'aquí que quedi clar tot el meu suport als Mossos i a la Policia que garanteixen la gent pugui portar la seva vida de la forma més normal possible".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Cajonacona, Barcelona, 01/11/2019 - 08:36

Como dijo Pasolini, comunista, en su poema respecto a mayo del 68 El PCI a los jovenes: yo simpatizaba con los policias. Porque los policias son hijos de pobres.
Los hijos de los obreros no estaban entre los universitarios borrokas burgueses insatisfechos de su triste vida de hijos de papa que quemaron y destrozaron Barcelona

#5 Truquo, Gotham, 31/10/2019 - 15:44

Ya ya pedido cita en el INEM ?

#4 Gràcies noi, ets una persona normal, bbcn, 31/10/2019 - 13:58

Molt ben dit, ets un home amb seny. Gràcies a Déu. Que això hagi de ser notícia és realment penós.

#3 Neferu, Barcelona, 31/10/2019 - 13:52

Pues ya sería hora que alguien desde teleprocés los apoyara. Con las dificultades que han tenido para defenderse de las hordas violentas, manda hvs que encima los investiguen, que pongan en entredicho su trabajo, y ni una palabra en contra de los cafres que provocaron el caos incendiando Barcelona. ¡¡Ya basta!!

#2 Albert, BCN, 31/10/2019 - 13:08

Me imagino al director de tv3 al Sanchís y a los presentadores quemándose a lo bonzo mientras escuchaban estas cosas de uno de sus tertulianos jajajajaja