Publicitat
Política · 15 de Maig de 2009. 12:31h.

Un trànsfuga del PSC crea un partit contra la immersió

"El PSC tiene un punto de vista casi independentista respecto al catalán"

Un trànsfuga del PSC crea un partit contra la immersió

El primer tinent d'alcalde de Viladecavalls, Francisco García Cano

El primer tinent d'alcalde de Viladecavalls, Francisco García Cano, ha anunciat que crearà un partit polític contrari a la immersió lingüística. En declaracions al Diari de Terrassa, el trànsfuga socialista, que governa amb CiU al municipi del Vallés Occidental diu que en "la problemàtica del idioma; el PSC tiene un punto de vista respecto al catalán, ya no nacionalista, si no casi independentista" i afegeix que "en nuestro caso, seremos más abiertos con el tema de la immersión lingüística". Encara no es coneix el nom del projecte, però sí les pretensions del nou partit que vol plantejar una alternativa socialista al PSC. En aquest sentit, el trànsfuga socialista assegura que "vamos a plantear un partido para todo aquel que comparta los preceptos, principios y valores socialistas, pero que no se identifique con el PSC".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 catalanista, Rubí, 15/05/2009 - 18:53

Molt bona propaganda per a CIU aquest senyor.Comença a ser hora que abans de posar persones a llistes que van a unes eleccions,els facin un petit examen de comprensió de text,i càlcul basic.De totes formes,divideix i venceràs, ja deu ser aixó.

#9 sulfuro sulfuro, Barcelona, 15/05/2009 - 17:22

Los ojos de los socialistas se van abriendo y sus munícipes quieren ponerse al frente de la posición de votante airados por la traición de un PSC que permite que se pisoteen sus derechos.
Pero no hace falta ningún partido nuevo.
C´s ya nos defiende .

#8 Josep Mª, Terrassa, 15/05/2009 - 17:13

Aquest no serà pas el fill d'aquell regidor del PP, d'un Ajuntament proper a Terrassa (no recordo la població) que va ser ssassinat a Terrassa fa uns anys? El cognom de Cano en sona.

#7 Oriol, Lleida, 15/05/2009 - 16:39

Milers de frikis muntant partidets i mentrestant la gent del carrer patint la dictadura nacionalista. Us importa un rave la societat civil.Tip dels personalismes dels Rivera , Robles , Díez i cia.

#6 sirhall, Barcelona, 15/05/2009 - 15:19

Ostres, primer Ciutadans, després UPyD i ara el partit d'aquest senyor, aquests tenen més facilitat per escindir-se i dividir-se que els comunistes!