Publicitat
Política · 13 de Febrer de 2018. 15:51h.

Una alcaldessa del PDECAT acusa un regidor del PPC de "masclisme" després de criticar TV3

Pérez Basart diu que "no hi ha res més fastigós" que la cadena i Candini replica que "estic cansada de la seva actitud"

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini (PDeCAT), i el regidor del PPC, Josep Maria Pérez Basart, van protagonitzar una picabaralla durant el ple municipal de la qual informa Ràdio Calella Televisió. El regidor de Participació, Marc Buch, va denunciar la “manipulació” de TVE en traduir “accions valentes” per “acciones violentas”, en castellà.

"Vostè parla de manipulació després de tenir TV3, Catalunya Ràdio i totes les ràdios locals que teniu a tota Catalunya? De veritat, vosaltres parleu de manipulació? No podeu ser res més fastigós que TV3 i Catalunya Ràdio. No hi ha res més pudent", va replicar Pérez Basart.

Candini li va demanar aleshores si "podria utilitzar un llenguatge que no ofengués?". "Fa molts dies que vostè, senyor Pérez Basart passa els límits de l’educació, molts. I ho sabem els que estem asseguts aquí i el públic no ho sap, però fa molts dies que vostè passa els límits de l’educació", va afegir.

El regidor del PPC li va retreure ser "la professora i la mare de tots, que ens ha de renyar a tots. Això no, senyora, som adults, tots aquí". "Sóc jo qui dono la paraula, perquè sóc jo l’alcaldessa i sap quin és el problema que té vostè? Que mentre vostè parla i està insultant, resulta que vostè no alliçona i quan parlo jo, alliçono. Això és masclisme. Estic cansada de la seva actitud", va sentenciar Candini.

Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Sarola, Castelldefels, 14/02/2018 - 12:55

Ja tornem a tenir aqui a l'alcaldesa de Calella, l'amiga del ministeri de l'interior que a traves del xantatge va fer fora els policies de un hotel de calella. Vosté es plena d'odi vers tot el que significa Espanya. Busquis un bon profesional de la psiquiatria. Jo li agraeixo que no escrigui, ho fa molt malament.

#12 Mayte, Badalona, 14/02/2018 - 08:20

cobrando y calladita. Tothom et veu el llautó, no es nada oculto bajo la ropa, aclaró porque si no te acusará con tal que de conseguir votos primero para ella y luego para el PDECat y luego para Catalunya y luego pro-prucés. Primero ella, acabaramos, como buena Cristiana, la caridad empieza por ella.

#11 Mayte, Badalona, 14/02/2018 - 08:18

Y mezcla temas la Sra. Alcaldesa y se pone gallita en el consistorio, pensando que tiene el sueldo ilimitado y perpetuo como tal. No hizo nada cuando el asedio. Pero todo se paga. No se irá de rositas y de claveles, de claveles porque enseguida ve masclisme. Que aprovechada que es y hasta que los demás no han convocado lo del 8 de marzo ella a ir

#10 Mayte, Badalona, 14/02/2018 - 08:16

Si es literal eso de soy yo la que doy la palabra, para mi ha quedado un tanto "fachini". Si es profesora, salvo enchufe si es un centro privado o privado concertado o público, intimando con el Equipo Directivo o por encima de él, con esas actitudes se la cepillarían ==> no por ser amiga, es decir ser despedida o sancionada según el caso.

#9 Montserrat, Calella, 13/02/2018 - 21:16

No estic d'acord la forma en que se'ns dóna aquesta informació referent ple municipal.
He escoltat el vídeo de veu del ple i l'alcaldessa va acusar de masclista el regidor per la forma en que la va tractar no per la crítica a TV3.
Això es pot comprovar si se escolta el vídeo.