Publicitat
Política · 24 de Maig de 2022. 16:08h.

Una alt càrrec d’Educació crida a no complir la sentència del 25%

La gerent del CEB ordena als centres no "respondre" correus d'entitats

Una alt càrrec d’Educació crida a no complir la sentència del 25%

La gerent del Consorci d’Educació de Barcelona (CEB), Mercè Massa, ha enviat una carta als centres on els adverteix que “en cas que rebeu correus d’entitats, grups o associacions, que actuen i us pressionen a prendre les mesures necessàries per tal de garantir que tot l’alumnat rebi l'ensenyament d'almenys el 25% de les hores lectives amb caràcter vehicular en cadascuna de les llengües oficials, us recordem que és el Departament d’Educació qui té la responsabilitat de liderar aquestes actuacions”.

“En aquest moment, és el Departament qui ho està fent, seguint els passos legalment establerts, i per aquest motiu volem acompanyar i tranquil·litzar totes les direccions de Barcelona”, assenyala.

“En conseqüència, us insistim en el fet que des dels centres no heu de respondre aquests missatges en cap cas, i menys encara implementar canvis de cap tipus en la vostra organització curricular, en tot cas, serà el Departament d’Educació qui s’adreçarà a vosaltres per a qualsevol comunicació i als efectes oportuns”, conclou.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 bejota, bcn, 25/05/2022 - 12:48

SRA MASSA , NOSOTROS QUEREMOS HABLAR IDIOMAS COMO LOS MISMISIMOS LIDERES SEPARATISTAS. A UN IDIOMA MINORITARIO NO LE HACE NINGUN BIEN( NI SE MERECE ) LA HOSTILIDAD Y ANTIPATIA.

EL PROBLEMA DE CATALUÑA ES QUE HAY MUCHAS MASSA, FORCADELL, DE GISPERT , PONSATI , BORRAS, ETC. ,CAUSA DE FRUSTRACIÓN Y VIOLENCIA.

#12 Chris, Lleida (RIP Cataluña), 25/05/2022 - 10:56

Cuando se les ignore masívamente a todos estos "Vivales", y nadie se deje chantajear por el dinero recibido,comenzaré a creer

Pero,con la de cantidad de redes clientelares que se nutren del"procès",va a ser un trabajo duro que requerirá la justícia para desmembrar todo este sistema corrupto

#11 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 25/05/2022 - 06:48

Pues como les acompañéis como la reversión de los recortes, lo llevan clarinete.

#10 Sergi , Bcn, 25/05/2022 - 04:48

Eran 2 o 3 familias... es que se les pilla rápido mintiendo

#9 Monchimon, Barvelona, 24/05/2022 - 23:06

Pues te la vas a comer doblada campeoón. A ver si cuando te venga el requerimiento judicial eres tan valiente o te metes en un maletero como tú jefe.