Publicitat
Política · 24 de Novembre de 2020. 17:26h.

Una altra descordinació al Govern

Budó no sap que Salut va posar en marxa “fa setmanes” el radar covid

La consellera de Salut, Meritxell Budó, ha assegurat que a Catalunya encara no funciona el radar covid “per un problema tecnològic” malgrat que fonts oficials del Departament de Salut asseguren a e-notícies que aquest ja es va posar en marxa fa “unes setmanes”.

De fet, fa gairebé un mes, el passat 27 d’octubre, el secretari general de Salut, Marc Ramentol, va anunciar en roda de premsa virtual que ja funcionava l’aplicació a Catalunya, que va ser la darrera comunitat en incorporar el mecanisme.

Tot i això, Budó, en roda de premsa, ha assenyalat que “els detalls del moment en que es posarà en marxa aquest altre mecanisme que ens permetrà fer un rastreig de contactes li donaran més detalladament des del Departament de Salut”.

“Jo els que els hi puc dir és que a nosaltres ens traslladen que tota la migració informàtica és complexa, que no s’acaba d’ajustar i que per tant era per aquest motiu, per un tema tecnològic, que no s’acabava de posar en funcionament aquest radar covid. Des del Govern no tenim cap rebuig cap aquesta eina, es un mecanisme més i quan estigui a punt benvinguda sigui aquesta eina”, ha afegit.

En canvi, fonts oficials del Departament de Salut consultades per e-notícies contradiuen Budó i asseguren que l’esmentada aplicació ja funciona “fa setmanes”. “Seguríssim que funciona”, han emfatitzat.

També han indicat que “no es va fer nota de premsa perquè és un tema que porta el ministeri” i han considerat que l’aplicació “no és la panacea”. “No és una app que et resolgui problemes, a la meitat de comunitats autònomes no funciona, perquè no està del tot desenvolupada”.

“És una eina bastant poc pràctica, nosaltres les hem posat en funcionament i està connectada al nostre sistema, però no és la panacea. A moltes comunitats ni els hi funciona”, han sentenciat les esmentades fonts.  

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 botifler1914, Waterpus, 25/11/2020 - 16:59

Con tanta pelu, no tiene tiempo.

#8 Marcial, Santa Coloma, 25/11/2020 - 10:40

Con esa pinta de sultana el governet parece el cuento de las mil y una noches. O de las cienmil pesadillas.

#7 Benet S., Barcelona, 25/11/2020 - 09:37

Cada vegada que surt en imatges i s'esforça en dira alguna cosa, fa mes pena. Pero haver-la elegit com a representant de tota la resta de la banda ja indica que el nivell més baix ja no podia ser. Quina vergonya tenir aquests mediocres al front d'una institució degenerada i profanada com la que han convertit. Expulsar-los es una necessitat vital

#6 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 25/11/2020 - 02:38

"Enric Juliana Ricart @EnricJuliana
Artur Mas ha salvat CDC.
6:26 p. m. · 9 ene. 2016 de Madrid, España·Twitter for Android"

No. No es una portada de El Jueves. Es un tuit del savi de Badalona del 2016.

Que haura fet la pobre Badalona per haver de carregar amb aquest pobre nigromant, la Rahola i el Toni Soler alhora

#5 La portantveu , Barcelona, 25/11/2020 - 01:37

Quins catòfuls es fa la Budó, sembla més l'últim mono que la portantveu, però a finals de mes, una nòmina suculenta, dietes, etc... tant si plou com si neva