Publicitat
Política · 7 d'Octubre de 2019. 21:19h.

Una altra ensopegada de l'independentisme a Europa

Borrell passa l'examen i dirigirà la política exterior de la UE

Una altra ensopegada de l'independentisme a Europa

Josep Borell

El ministre en funcions d'Exteriors, Josep Borrell, ha superat l'examen del Parlament Europeu per ser alt representant de Política Exterior de la UE després d'una audiència de més de tres hores amb tota mena de preguntes cap a ell.

El candidat ha exposat el seu programa d'actuació com a futur alt representant durant quinze minuts i, posteriorment, ha respost totes les preguntes dels diferents grups polítics sobre el seu passat o sobre possibles conflictes d'interessos.

Borrell, emprant un to calmat i un enfocament tècnic, no ha tingut dificultats en respondre cap de les preguntes que li han realitzat quan se li ha preguntat per Abengoa o per algunes polèmiques declaracions sobre Rússia o els indis americans.

El ministre d'Exteriors en funcions ha evitat respondre quan li han preguntat sobre la situació política a Catalunya. "No diré res sobre els problemes interns d'un país, encara que sigui el meu", ha dit. Borrell, respecte a Abengoa i la multa que li va imposar la CNMV ha manifestat que "sempre he rebutjat que hagi fet ús d'informació privilegiada" i ha argumentat que només va vendre el 7% de les seves accions, i va mantenir el 93%.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 08/10/2019 - 12:31

I com pot ser aixo si els amics de TV3, els de CatRadio, el Baste, el pepeantichisenyora, la familia Partal, la senyora Rahola, el Fachin i la monja bigotuda, la filosofa al.lucinada, el Toni Soler i l´Empar Moliner, el Graset i la Terribas, l´Eduard Pujol i el Rufian i tanta i tanta gent respectable i referent hi estaven en contra ?

#5.1 Neferu, Barcelona, 08/10/2019 - 16:51

Pues porque todos estos no pintan un carallo. Todos estos personajillos lo único que hacen es vivir a costa del procés bien apalancados al pesebre independentista que, de tanta alfalfa cada vez tienen más cara de asno( con mis respetos por los asnos y burras de cuatro patas)

#4 Lo Flabioler de Copenhage, Copenhage del Sud, 08/10/2019 - 09:43

¡Otro éxito de DiploCAT!

#3 Andreu, Mataro, 07/10/2019 - 23:24

A Venezuela hi ha 25 milions de veneçolans que cobren 2 euros al mes que estan esperant a que la primera acció de Borrell en el nou càrrec sigui pressionar desde la UE perquè hi hagi eleccions lliures i sense màquines electròniques. Estan absolutament desesperats, entre ells la meva família catalana.

#2 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 07/10/2019 - 23:13

Apaga el llum al sortir Bosch

#1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 07/10/2019 - 23:12

Aixo es que els nostre canciller Alfred El Despejao no s´ha aplicat amb totes les seves habilitats persuasives ni ha explotat amb prou catalanor la seva agenda internacional per putejar com es mereix un lleidata malparit com ell.

La ONU del Tarda el te totalment absort