Publicitat
Política · 20 de Febrer de 2014. 10:15h.

Una altra estructura d'estat

Primera pedra de l'Agència Tributària catalana

Una altra estructura d'estat

Mas, Joana Ortega i els presidents de les diputacions. Foto: Jordi Bedmar

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha presidit la presentació de Tributs de Catalunya, l'embrió de la futura Agència Tributària catalana que a partir d'ara oferirà un servei de finestreta única. La iniciativa suposa, ara per ara, només un portal de serveis als ciutadans que ofereix informació completa sobre els principals tributs que es gestionen a Catalunya.

La iniciativa aplega 1.399 funcionaris, 152 oficines amb l'objectiu, segons el Govern, de posar a disposició dels ciutadans una àmplia xarxa d'oficines per tot el territori per realitzar gestions tributàries, oferir una finestreta única, ampliar els serveis, lluitar contra la morositat i intensificar la lluita contra el frau fiscal.
La nova xarxa tindrà 21 oficines a Barcelona, 10 oficines a Tarragona, 8 a Girona i 10 a Lleida a més de quatre oficines centrals.

L'acte ha comptat amb els parlaments del director de l’Agència Tributària de Catalunya, Lluís Franco, i del president delegat d’Hisenda, Recursos interns i Noves Tecnologies de la Diputació de Barcelona, Carles Rossinyol. Tot seguit, hi intervindran els presidents de les quatre diputacions catalanes: Joan Reñé (Lleida); Joan Giraut (Girona); Josep Poblet (Tarragona), i Salvador Esteve (Barcelona). El president Mas clourà amb el seu discurs l’acte de presentació.

Per part del Govern, a més del president, han estat presents la vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega; el portaveu i conseller de la Presidència, Francesc Homs, i el conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell.

Publicitat
Publicitat

85 Comentaris

Publicitat
#76 Alvaro, bcn Española, 21/02/2014 - 08:53

Y dale con el poble. El poble por aqui o el poble por alla. Que el poble quiere o que el poble deja de querer. Soy catalan y no soy nacionalista. Como yo muchos no somos de ese poble del que habla Atur Marx. Por que generaliza y nos mete a todos en sus embolaos? Por eso es Marxista, Atur Marx.

#75 Álvaro, Bcn Española, 20/02/2014 - 20:20

Pensaba que la febril pestilencia independentista había afectado al planeta entero.

Pero no, todavía hay personas con dos dedos de frente para asegurar: "La culpa no es sempre de Madrid.

Visca Catalunya Española i Universal!!!

#NoMoreCorrupCiuPlease

#74 Pere, Comarca Garraf, 20/02/2014 - 20:02

Però de qui serà la NOVA ADMINISTRACIÓ, AGENCIA TRIBUTARIA, a VILANOVA I LA GELTRÚ.

Un edifici imponent, d` uns 20 m. de façana, començat fa 3 mesos enrere. Soterrani i 4 plantes.

Promotor MINISTERIO DE HACIENDA.

Qui ho pagarà al final?

Descampat entre blocs durant MOLTS MESOS ara en marxa?

#73 Kropotkin, Vic, 20/02/2014 - 19:24

Muy pero q muy mal...a convivencia sólo puede darse con los catalanes subordinados a España. Si no, no es convivencia...en otras palabras, a pagar y a callar...jua, jua...mejor hundidos

#72 BEJOTA, BCN, 20/02/2014 - 18:30

Mas tacha de egoísmo a la UE por no apoyar la consulta
Mas afirma que es partidario del doble 'sí', y que si el Gobierno central impide su celebración, convocará unas elecciones autonómicas.

Los empresarios le dicen "no" a Mas y le piden diálogo.