Publicitat
Política · 8 d'Agost de 2015. 18:34h.

Una altra 'fuga' del PSC

L'escriptora Gemma Lienas, ara número dos de Catalunya Sí que es Pot, va demanar el vot per Montilla a les eleccions del 2006

Una altra 'fuga' del PSC

Gemma Lienas, en una foto d'arxiu

L'escriptora Gemma Lienas, número dos de la confluència d'esquerres Catalunya Sí que es Pot, va estar vinculada als socialistes catalans i va donar suport a la campanya de José Montilla com a candidat a la presidència de la Generalitat el 2006.

Lienas va ser l’encarregada de presentar l’acte del manifest electoral del PSC i va manifestar que “vull Montilla com a president perquè aspiro a viure en una Catalunya gran, universal, de ment oberta. No vull viure en un poble capaç de discutir de manera provinciana si Elvira Lindo ha de fer el pregó de la Mercè o no”.

“Moltes persones -va afirmar- volem una Catalunya plural i mestissa, que no tingui el denominador comú fixat en els actes de menjar pa amb tomàquet o ballar sardanes sinó en el respecte als drets humans i als valors democràtics”.

La candidata de la coalició d’esquerres va dir que “Montilla representa aquesta Catalunya, la de fora i la de dins, la dels econòmicament saludables i la dels que no ho són, la dels que de sempre han tingut poder, veu i vot i la d´aquelles persones que l´han hagut d´esgarrapar dia a dia, ja siguin dones, immigrants, discapacitades, joves, de la tercera edat, d´ètnies marginades..."

Finalment, va assenyalar que “crec que Montilla, tal com va dir fa pocs dies públicament, serà capaç de d´oferir als i a les immigrants una integració digna a la vegada que els reclamarà el respecte cap als valors democràtics, cap a laïcitat de l´estat i, sobre tot, cap als drets de les dones”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#13 Jordi Romaguera i Cubedo, L´Hospitalet de Llobregat, 09/08/2015 - 14:00

Tot quadra. Demanes el vot per un nacionalista espanyol, que no va reconèixer la unitat del català, -quina vergonya per una escriptora d´aquesta llengua-, i ara continua amb uns altres nacionalistes espanyols. Així va Catalunya. Cada cop menys cultura i més espanyolisme. Tot quadra.

#12 Claüc, Sabadell, 09/08/2015 - 10:48

O sigui, una més de la casta a "Catalunya, nosaltres no podem".

Com més va, més clar està que podemos i tots els derivats és un invent de la casta per boicotejar el procés.

#11 Juan Francisco , Huesca, 09/08/2015 - 08:29

Preocupadísimo estoy porque una señora tan conocida en su casa a la hora de comer deje el PSC.
Compungido, también, por la suerte que pueda correr, a raíz de lo susodicho, esta cuadrilla de mediocres y oportunistas llamada PSC.

#10 Víctor Torres, L'Hospitalet de Llobregat, 09/08/2015 - 04:25

Entre las fugas y su pasividad o ambigüedad ante la independencia o procesos soberanistas,, el PSC quedará en la última fuerza en Cataluña o como mucho la penúltima. Pero bueno, que así sea... ¡Que se jodan!

#8 Kropotkin, Vic, 08/08/2015 - 21:13

Un rostro noble e inteligente a la vez. Es logico que apoyara al bachiller Montilla... Jua, jua, jua,...