Publicitat
Política · 4 de Novembre de 2015. 17:09h.

Una altra imputació pel cas Mercuri

L'exdiputada del PSC, Montserrat Capdevila, està acusada de tràfic d’influències i prevaricació

Una altra imputació pel cas Mercuri

Montserrat Capdevila

La jutge que instrueix el cas Mercuri ha imputat l’exdiputada del PSC, Montserrat Capdevila, per un presumpte delicte de tràfic d’influències i prevaricació en el marc d’una nova investigació de la suposada trama de corrupció que tindria com a epicentre l’Ajuntament de Sabadell. Així ho ha anunciat la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció, que fa d'acusació particular a la causa.

A més de Capdevila, la magistrada ha imputat vuit persones més, totes elles tècnics i alts càrrecs del consistori, per haver falsificat suposadament les factures de les obres d’ampliació de l’empresa Sitjas Motor SL.

Les suposades irregularitats van consistir a fer unes obres d'ampliació de fins a 1.153 metres quadrats, quan es va pagar un IAE (Impost d'Activitats Econòmiques) corresponent a 250 metres.

En aquest assumpte també està implicat el president del Gremi de Constructors de Sabadell, Melquiades Garrido, oncle de l'exalcalde socialista Manuel Bustos, que també està imputat en el cas.

També es dóna la circumstància que Montserrat Capdevila ja està imputada en una altra peça derivada del cas Mercuri per haver pagat suposadament viatges personals amb la targeta que li subministrava el Parlament.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 T Creus, Corruptaluña 3 %, 04/11/2015 - 19:17

El PSC jamás tuvo interés en investigar estos casos de corrupción.
Igual que ERC lo de Tarragona.
Ya no hablemos de la corrupción CDC y UDC.
LA corrupción y el nepotismo están institucionalizados en Corruptaluña a todos los niveles tanto políticos como sociales.

#3 angelito, barcelona, 04/11/2015 - 18:47

Todos españoles 100%.

#2 david, Sabadell, 04/11/2015 - 18:15

Aquesta pajara es ben coneguda a Sabadell entre altres coses per fer servir la policia per entrar a reunions de veins on no estava convidada. Una mes de la xusma bustista de la ciutat i per la qual pagarà durant molt de temps el psc local

#1 Laughter, LH-España, 04/11/2015 - 17:32

Parece que el servicio de limpieza de corruptos ha comprado una escoba nueva.....por lo menos últimamente da la impresión de que la chorizada con tarjeta de crédito a cargo del contribuyente, lo va teniendo un poquito mas difícil para robar.