Publicitat
Política · 18 de Febrer de 2015. 13:08h.

Una altra oferta d'ERC per entrar al Govern

Junqueras: "Tenim disposició i voluntad d'assumir les màximes responsabilitats"

Una altra oferta d'ERC per entrar al Govern

Oriol Junqueras

El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha tornat a demanar al president de la Generalitat, Artur Mas, l'entrada d'ERC al govern per “garantir les estructures d'estat”, malgrat que Mas descartés ahir aquesta possibilitat. 

Durant la sessió de control al parlament, Junqueras ha mostrat “la seva disposició i la voluntat d'assumir les màximes responsabilitats”. “Ens sembla que la nostra aportació pot ser molt rellevant per garantir aquestes estructures. Li fem una crida una vegada més”, ha dit.

"Volem formar part del Govern per garantir aquestes estructures d'estat imprescindibles, com la Hisenda pròpia o la Seguretat Social. La nostra aportació pot ser rellevant", ha reblat.

Mas li ha recordat que li va oferir un govern de coalició a principis de legislatura, però que ERC ho va rebutjar. El president ha argumentat que ara només queden "a set mesos" fins al 27-S per "acabar la feina" sense canvis en la composició del Govern.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Fanatic , Barna, 18/02/2015 - 19:28

Junqueras Que No Ves que la indepencia la traerá El Super Presidente Mas Y Tu La Aceptaras Con Los Ojos Cerrados Solo Una Cosa Sera Carisima Para Las Catalanes Una Pequeña Dictadura De CUI Con Tu Ayuda Je Je Je

#8.1 BEJOTA, bcn, 19/02/2015 - 15:17

E. EUROPEES. Els 1.401.421 vots que van aconseguir ERC, CiU i ICV en són pocs en relació amb els 5.317.789 catalans cridats a les urnes. Tot just un 26% del cos electoral. "De cara a Europa, això no és força suficient", apunta. "Encara han d'aparèixer un milió de vots independentisteNació.

#7 BEJOTA, BCN, 18/02/2015 - 17:34

El publicista Lluís Bassat ha declarat aquest dimecres durant una entrevista a Tv3 que "és evident que si sortim d'Espanya, sortim d'Europa", en referència a una hipotètica independència de Catalunya.

#6 El gra al cul, Bcn, 18/02/2015 - 16:19

El tauló salvavides de l'Artur ara per ara és com un purgant que un cop ha fet el seu efecte ja fa nosa. Va venir be per arrapar-se a l'independentisme en poder de Erc fins aleshores, pero un cop assolida la poltrona uns quants mesos més, ja no és el mateix.

#5 Neferu, Barcelona, 18/02/2015 - 15:32

¡¡Qué perra tiene este hombre con entrar en el govern!!!
Pero...¿Es o no es el jefe de la oposición?
¡¡Entonces a que leñes juega!!!!
En serio: Esto no es serio. Esto es un cachondeo.

#4 luca, bcn, 18/02/2015 - 13:31

Cómo se llama ese acontecimiento en el cual la oposición quiere entrar en el Gobierno?
Ah si, chapuza.
En catalán se dice: alta cultura democrática.