Publicitat
Política · 4 de Febrer de 2019. 19:08h.

Una altra 'putada' de Puigdemont als presos

L'expresident diu que la independència és "vàlida" a les portes del judici

Una altra 'putada' de Puigdemont als presos

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha afirmat que el judici per l'1-O i el procés "no serà un acte de justícia sinó de venjança" en una entrevista a l'agència Associated Press. Puigdemont també ha assenyalat que la declaració d'independència segueix tenint validesa. El judici, ha dit, "no serà un acte de justícia sinó un acte de venjança". 

"Aquest moment arribarà i quan ho faci, tindrem tota la legitimitat per prendre les decisions que ja hem decidit al parlament i que hem ratificat en un plebiscit", ha apuntat, afegint que la declaració d'independència encara té validesa. "Així que estem en aquest camí i no deixem que ningú ho oblidi perquè tot i els inconvenients, és vàlida i pot activar-se quan tinguem la convicció i la certesa que hauria d'estar-ho" ha dit.

Puigdemont ha mostrat el seu suport cap als dirigents presos que hauran d'afrontar el judici i ha afirmat que la situació que viuen és "terriblement injusta i humiliant". "Tots els donem suport, ajudant-los perquè estan patint una situació terriblement injusta i humiliant, en la qual se'ls utilitza per donar exemple" ha lamentat.

Puigdemont també ha assegurat que dóna "per fet" que després del judici, les autoritats espanyoles reactivaran les euroordres contra ell i la resta dels exconsellers i considera que estar a l'exili també és un càstig. "Permetre que em podreixi a l'exili perquè ningú m'escolti, això també és una mena de càstig", ha lamentat, i ha admès que el "millor escenari" és que la justícia no l'extradeixi.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#41 arzukiki, Benalmádena, 05/02/2019 - 15:10

JaJaJa, si yo fuera su colega, principalmente de ECR me firía por los cojones. (Perdón)

#38 arzukiki, Benalmádena, 05/02/2019 - 15:03

Con perdón, este Sr. está loco, no conoce, no sabe, le acaba de meter a sus colegas un gol tremendo, el tan ricamente viviendo en el país de Alicia y las Maravillas, mientras sus correligionarios a los cual traicionó, van a pasar los mejores años de su vida en la cárcel.

#36 joan, manresa, 05/02/2019 - 11:33

El Casal obrint la seva tertúlia des de Moro-L'andina.--¿ Putada..??,No.., pitjor.Axó es com clavar-te un punyal al mig de l'esquena..,pro, com pot complicar-se tant la vida el Sr.Puigdemont..??Que a perdut el nord...???O potser els aires europeus no li proven..??Per Deu...,pensi amb els companys,ajudar sí,fotre la traveta,no.Pobre gent,pobre CAT

#34 Javieritu, Palma de Mallorca, 05/02/2019 - 10:22

¿Quién era este señor? Me suena mucho, pero ahora mismo no caigo. Algún día tuvo un cargo importante, ¿verdad?

#33 botifler1914, sINITACA, 05/02/2019 - 10:09

Permetre que em podreixi a l'exili perquè ningú m'escolti

Permetre???????