Publicitat
Política · 11 d'Octubre de 2017. 15:38h.

Una altra querella contra el Govern

Per prevaricació, usurpació d'atribucions, desobediència, conspiració, sedició i malversació

Una altra querella contra el Govern

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha notificat a Vox que admet a tràmit la seva querella contra Puigdemont i el seu Govern i contra la mesa del Parlament que va interposar el passat 6 de setembre i acorda la investigació dels possibles delictes comesos pels querellats.
 
Els delictes pels quals VOX va interposar la querella són els de prevaricació, usurpació d'atribucions i funcions, desobediència a l'autoritat judicial, conspiració per cometre rebel·lió, sedició en grau de temptativa i de malversació de cabals públics.
 
El TSCJ també ha comunicat al partit que "en aquest moment segueix deliberant la mesura cautelaríssima urgent de detenció de Puigdemont i el seu Govern sol·licitada en el dia ahir, 10 d'octubre, per Vox davant l'amenaça de la declaració unilateral d'independència de Puigdemont i el seu govern, que finalment es va signar a la tarda d'ahir".
 
Javier Ortega, secretari general de VOX, ha declarat als mitjans que es trobaven a la porta del TSJC que "confiem que la Sala penal acordi la detenció dels colpistes i la seva posada a disposició judicial i ingrés a la presó incondicional i sense fiança, al més aviat possible, desposeyéndoles de tots els seus càrrecs".

4 Comentaris

Publicitat
#4 Carlos Gomez, murenu de la serra, 11/10/2017 - 23:06

No se perque pero em fa l´efecte que aquest Nadal ja no es menjaran els torrons amb la familia

#3 Hasta las narices, Barcelona, 11/10/2017 - 16:49

Y no se olviden de la utilización fraudulenta del censo y la vulnerabilidad a la que fueron expuestos, con un aplicativo informático, que dejó nuestros datos al alcance de cualquier hacker.

#2 Aran non ei Catalonha, Bcn, 11/10/2017 - 16:34

Tot un es francesi equiparen as corsos damb certi catalans. Mau camin enta que te preneguim cum a democrata.

#1 Mireia, Barcelona, 11/10/2017 - 16:02

Ara anem be! Que la pluja de demandes i querelles contra aquesta colla de sectaris i delinquents que han volgut enfonsar el pais començi a funcionar. El mal que han fet no es pot quedar en res. Volem veure'ls entre reixes encara que sigui per fer la foto i que passi als llibres d'historia i que els nanos que van utilitzar al carrer els coneguin!